Hejtman Hašek: Zastupitelstvo podporuje konání Grand Prix ČR, požaduje úplný audit

30.06.2015 12:02

Zastupitelstvo Jihomoravského kraje se v úvodu svého čtvrtečního zasedání (25. června 2015) na návrh hejtmana Michala Haška věnovalo aktuální situaci o pořádání Grand Prix České republiky.

Hejtman Hašek: Zastupitelstvo podporuje konání Grand Prix ČR, požaduje úplný audit
Foto: red
Popisek: Exhejtman Michal Hašek

Hejtman přítomné seznámil s informacemi týkajícími se pondělní schůzky s ministryní Kateřinou Valachovou a primátorem Brna Petrem Vokřálem.

Hejtman také zastupitelům poskytl korespondenci kraje a města týkající se jednání o Grand Prix České republiky z tohoto týdne. „Zastupitelstvo přijalo tato usnesení.

Za prvé - bere na vědomí informaci o společném jednání ministryně školství, mládeže a tělovýchovy, hejtmana a primátora statutárního města Brna.

Za druhé - Jihomoravský kraj opakovaně deklaruje zájem o podporu Grand Prix České republiky v roce 2015, i v letech následujících jako nejvýznamnější sportovní akce v oblasti motoristického sportu.

Za třetí - Jihomoravský kraj je připraven poskytnout finanční podporu Grand Prix České republiky za podmínek dohodnutých společně Vládou České republiky, Jihomoravským krajem a statutárním městem Brnem, pro rok 2015 za podmínek stanovených usnesením Vlády České republiky 27/2015 a rozhodnutím Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy České republiky č. 502015/001.

Za čtvrté - Jihomoravský kraj vyzývá statutární město Brno k předložení kompletního auditu Grand Prix České republiky,“ sdělil hejtman.

Zastupitelé následně usnesení odsouhlasili.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

9:15 Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ochromení zdravého rozumu a pragmatického jednání …