Hejtman Holiš: Na další prohlídce v Baťovce

09.08.2023 11:02 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke krajské nemocnici T. Bati.

Hejtman Holiš: Na další prohlídce v Baťovce
Foto: Facebook
Popisek: Radim Holiš

Na další prohlídce v Baťovce.

V Krajské nemocnici T. Bati ve Zlíně se právě dokončuje komfortní lůžková stanice Chirurgického oddělení, která se pro první pacienty otevře už koncem srpna. 

V současné chvíli prochází zásadní modernizací také jednotka intenzivní péče Kardiologického oddělení a operačních sálů, které budou dokončeny během měsíce září.  Zároveň probíhá kompletní obnova oddělení hemodialýzy, která by měla být hotova do konce tohoto roku.

Náš cíl je dostupná a kvalitní zdravotní péče pro lidi celého Zlínského kraje na té nejvyšší možné úrovni. K tomu patří moderní vybavení a profesionální zázemí. Proto se modernizují prostory a investuje se do přístrojového vybavení nemocnic v našem kraji a zároveň nezapomínáme a plníme slib - postavit “znovu na nohy” i naši Baťovku. 

Jak konkrétně práce pokračují, jsme ukázali  kolegům z krajské rady a členům Komise pro modernizaci Krajské nemocnice T. Bati.

Jsem velmi rád, že se nám naše sliby daří proměňovat v realitu a postupně zlepšujeme vybavení i zázemí pro zdravotní péči, která bude sloužit všem lidem našeho Zlínského kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (ANO): Kolik návrhů opozice bylo projednáno od začátku volebního období?

23:08 Vondráček (ANO): Kolik návrhů opozice bylo projednáno od začátku volebního období?

Projev na 103. schůzi Poslanecké sněmovny 21. května 2024 k zákonu o zemských znacích a vlajkách