Hejtman Okleštěk: V mobilní kanceláři jsem načerpal spoustu námětů

30.06.2019 10:59

Cesta hejtmanovy mobilní kanceláře do Javorníku a Mikulovic přinesla zástupcům kraje spoustu zajímavých podnětů a tipů k zamyšlení.

Hejtman Okleštěk: V mobilní kanceláři jsem načerpal spoustu námětů
Foto: anoprostejov.cz
Popisek: Ladislav Okleštěk, ANO

„Na sever regionu by měl jet každý, kdo chce vědět, jaké priority a problémy řeší lidé žijící 130 kilometrů od sídla kraje. V mobilní kanceláři jsem načerpal spoustu námětů, které by mohly zdejšímu regionu pomoci,“ uvedl hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk.

Právě bezprostřední kontakt s občany a snaha zjistit, co je trápí a jak by jim kraj mohl pomoci, daly vzniknout projektu Hejtmanova mobilní kancelář. S ojetým karavanem dosud Okleštěk zamířil například do Hranic nebo do Šternberka.

Videosestřih z návštěvy hejtmana na Javornicku si můžete prohlédnout ZDE. Ladislav Okleštěk během návštěvy regionu diskutoval nejen s občany na ulici, ale také s podnikateli a školáky. Navíc se zúčastnil cvičení složek integrovaného záchranného systému, které se tam připravovaly na povodně.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Musíme se připravit a adaptovat

18:09 Hejtman Grolich: Musíme se připravit a adaptovat

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke globální krizi.