Hejtmanka Stráská: Těší mě, že se ještě najdou tací, kteří vedou mladé lidi ke sportu

09.06.2017 5:28

Hejtmanka Stráská poděkovala mladým boxerským medailistům z mistrovství republiky za skvělou reprezentaci Jihočeského kraje.

Hejtmanka Stráská: Těší mě, že se ještě najdou tací, kteří vedou mladé lidi ke sportu
Foto: Archiv Ivany Stráské
Popisek: Hejtmanka Jihočeského kraje Ivana Stráská

Poděkování za skvělou reprezentaci Jihočeského kraje a drobné dárky si ze setkání s hejtmankou Ivanou Stráskou odnesli dva mladí medailisté z Mistrovství České republiky v boxu školní mládeže 2017, které se konalo v Karviné ve dnech 18. až 20. května, Matěj Velikovský a David Popovič. Oba pocházejí z Českých Budějovic.

Desetiletý Velikovský, žák českobudějovické Základní školy Nerudova, získal bronzovou medaili a třináctiletý Popovič, žák Základní školy Hluboká nad Vltavou, vybojoval dokonce zlato. Mladé naděje pilují svůj talent v českobudějovickém Box Clubu táty Němce. Spolu s nimi se setkání s hejtmankou zúčastnil i předseda uvedeného clubu Milan Beneš.

Club nese jméno českobudějovické boxerské legendy Josefa Němce

„Klukům jsem moc pogratulovala k dosaženému úspěchu a poděkovala za skvělou reprezentaci kraje. Zároveň mě velice těší, že se v dnešní přetechnizované době najdou takovéto organizace, které vedou mladé lidi ke sportu a rozumné disciplíně,“ řekla hejtmanka Stráská.

Hejtmanka Ivana Stráská se setkala s úspěšnými mladými boxery z Českých Budějovic Matějem Velikovským (vlevo) a Davidem Popovičem. 

Club nese jméno zasloužilého mistra sportu a bronzového medailisty v těžké váze z olympijských her v Římě v roce 1960, mistra Evropy v roce 1963 v Moskvě a jedenáctinásobného mistra Československa - českobudějovického rodáka Josefa Němce. Založen byl v roce 2007 a jeho krédem je vychovávat nové boxery k zodpovědnosti, oddanosti pro danou věc a slušnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.