Heller (KDU-ČSL): Série nových krajských dotačních titulů

03.05.2021 10:01

Zastupitelstvo Jihočeského kraje schválilo dne 29. dubna nové dotační tituly, kterými podpoří různé oblasti života kraje.

Heller (KDU-ČSL): Série nových krajských dotačních titulů
Foto: hellersimon.cz
Popisek: Šimon Heller

„Jde konkrétně na podporu sportu, podporu práce s dětmi a mládeží (mimo oblast sportu), podporu školství, podporu kultury, podporu muzeí a galerií, podporu venkovských prodejen, podporu bezpříspěvkového dárcovství krve, podporu prevence kriminality, podporu zajištění lékařské pohotovostní služby mimo území základní sítě pohotovostních služeb, podporu výstavby a obnovy vodohospodářské infrastruktury, podpory kulturního dědictví, dotace pro jednotky sborů dobrovolných hasičů obcí, dotace na reprezentaci Jihočeského kraje v oblasti vědy, mládeže a sportu, dotace na reprezentaci Jihočeského kraje v oblasti kultury, rozvoj venkova a krajiny,“ informoval zastupitel za KDU-ČSL Šimon Heller, který návrh jednoznačně podpořil. 

„Jedná se o obrovský balík, který je rozdělen na základě stanovených kriterií respektive bodového systému a posuzování dotační komise,“ doplnil Šimon Heller. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Hladík: Peníze z emisních povolenek půjdou do ekonomiky, adaptačních opatření a domácnostem

17:17 Ministr Hladík: Peníze z emisních povolenek půjdou do ekonomiky, adaptačních opatření a domácnostem

Výnosy z aukcí emisních povolenek budou nově využívány ze sta procent na vybraná klimatická opatření…