Herman (ANO): Jaroslava Pokorná Jermanová byla nominována na krajskou předsedkyni hnutí ANO

18.12.2018 12:01

Silnou podporu delegátů získala Jaroslava Pokorná Jermanová pro své další politické angažmá v rámci hnutí ANO pro další období.

Herman (ANO): Jaroslava Pokorná Jermanová byla nominována na krajskou předsedkyni hnutí ANO
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

Jaroslava Pokorná Jermanová byla nominována na krajskou předsedkyni hnutí ANO i na první místopředsedkyni celostátní organizace.

Silnou podporu delegátů získala Jaroslava Pokorná Jermanová pro své další politické angažmá v rámci hnutí ANO pro další období. Během jednání krajského sněmu, který se konal v sobotu 15. prosince 2018 v Praze, získala téměř jednohlasnou podporu přítomných a byla nominována na předsedkyni krajské organizace ANO ve středních Čechách. Zároveň získala i jednomyslnou podporu a nominaci na 1. místopředsedkyni hnutí, místopředsedkyni a členku předsednictva do celostátního volebního sněmu, který se bude konat 16. února 2019 v Praze.

V případě zvolení předsedkyní krajské organizace hnutí ANO by Jaroslava Pokorná Jermanová nahradila v této funkci dosavadního předsedu poslance Františka Petrtýla. Nominaci na zvolení prvního místopředsedy krajské organizace získal od delegátů Martin Herman.

„Těší mě podpora našich členů a velmi si ji vážím. Považuji ji také za ocenění mého dosavadního působení ve vedení největšího kraje v České republice, které v řadě aspektů patří mezi špičku co do ekonomického i manažerského přístupu, ať už je to při hledání cest k rychlejšímu čerpání evropských dotací či rozpohybování investic do infrastruktury regionu. Do značné míry je to také důsledek naší společné práce v rámci klubu zastupitelů, která je vedena snahou týmově pracovat ve prospěch obyvatel našeho kraje. Je mi jasné že nás v následujícím období, kdy se pomalu ale jistě blíží senátní a v roce 2020 krajské volby, čeká další velký kus práce. Považuji proto svoji nominaci na předsedkyni krajské ANO jako zavazující a zároveň výzvu, kterou ráda přijímám,“ komentovala svoji nominaci Jaroslava Pokorná Jermanová.

S ohledem na nominaci do celostátního vedení hnutí, si jako svou prioritu Jaroslava Jermanová Pokorná vytknula především větší komunikaci mezi členy ANO: „Tím jak se hnutí dále rozrůstá o nové členy a je zastoupeno na prakticky všech úrovních politiky od té komunální až po celostátní, tak je stále více důležitá komunikace mezi našimi členy, výměna informací a koordinovaná vnitrostranická diskuze.“

Krajský sněm také schválil nominace na předsedu hnutí ANO. Byl jím nominován jeho současný lídr Andrej Babiš.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

10:21 Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

Klimatická změna, přijetí eura nebo svoboda volného pohybu – témata, o kterých ve Sněmovně u výročí …