Hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD): Dnes vyvoláme hlasování o nedůvěře vlády

29.09.2015 13:50

Dnešním dnem se naše parlamentní politické hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) rozhodlo vyvolat hlasování o nedůvěře vládě Bohuslava Sobotky a o předčasných volbách.

Hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD): Dnes vyvoláme hlasování o nedůvěře vlády
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Půjdeme za kolegy poslanci z jiných opozičních stran s archy sbírat podpisy o vyvolání mimořádné schůze k nedůvěře vládě a uvidíme, jestli svojí kritiku vlády myslí vážně a jestli jsou na straně českého lidu nebo Bruselu.

Důvodem tohoto závažného kroku ze strany SPD je kapitulace vlády Bohuslava Sobotky před diktátem Bruselu ve věci povinného přijímání ilegálních imigrantů na území ČR. Proti vůli drtivé většiny občanů České republiky.

Přišel čas, aby občané České republiky dostali demokratické právo rozhodnout: rozhodnout o tom, kdo jim má vládnout, rozhodnout se mezi silným českým státem a bruselským diktátem a rozhodnout se, zda zavřít a hlídat naše státní hranice, či je nechat dokořán a čekat, kdy nás vlna ilegálních imigrantů smete z mapy Evropy. V současnosti došlo k plné diskreditaci jak evropské vlády Bruselu, tak i současné české vlády v čele s premiérem Bohuslavem Sobotkou.

Závěrem připomínáme, že hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) již letos v létě třikrát ve Sněmovně navrhlo vyhlášení referenda o setrvání České republiky v Evropské unii v souvislosti s nuceným přijímáním nelegálních imigrantů, avšak pokaždé Poslanecká sněmovna v čele s vládní koalicí hlasováním tento návrh zamítla. Vládní koalice tak odmítla dát občanům možnost, aby se sami vyjádřili o své budoucnosti ve své vlasti.

Tomio Okamura – předseda SPD

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…