Hodek (ČSSD): O noclehárny byl velký zájem

31.03.2017 15:48

Zimní opatření, která měla lidem bez domova pomoci přečkat pro ně nejnepříjemnější období roku, dnes končí. Noclehárny Michle a Vackov ukončí svůj provoz zítra v 8.00 hodin. Nadále v provozu zůstane pouze noclehárna na lodi Hermes, která je otevřena

Hodek (ČSSD): O noclehárny byl velký zájem
Foto: Ladislav Carda
Popisek: radní Daniel Hodek (ČSSD)

„Vytvořené kapacity byly postačující a o noclehárny byl velký zájem. Po většinu nocí byly téměř zaplněny. Ukazuje se, že o tuto pomoc mají lidé bez přístřeší velký zájem a umožňuje jim přečkat pro ně nejsložitější období bez větší újmy na zdraví,“ uvedl pražský radní pro sociální oblast Daniel Hodek. 

Končící zimní opatření se projeví v činností centrálního dispečinku, který 1. dubna v 8.00 hodin ukončí provoz. Dále se zkrátí doba provozu denních center a dnes ve 20.00 hodin se upraví i rozšířené programy terénních pracovníků. 

„Vše přechází na běžný celoroční provoz, podobně jako u zařízení neziskových organizací, která se na zimních opatřeních podílela,“ řekl ředitel Centra sociálních služeb Praha Tomáš Ján s tím, že se od zítřka vrací také nulová tolerance alkoholu a dvacetikorunový poplatek za nocleh na lodi Hermes.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…