Holodňák (Piráti): Nechci být spojován s facebookovou stránkou Nezávislých

07.08.2015 4:32

Pod logem volebního sdružení NEZÁVISLÍ jsou prezentovány názory jednotlivců. "S informacemi zde šířenými nechci být jakkoliv ztotožňován," říká Petr Holodňák.

Holodňák (Piráti): Nechci být spojován s facebookovou stránkou Nezávislých
Foto: Česká pirátská strana
Popisek: Česká pirátská strana, logo

 
PhDr. Petr Holodňák: Nezávislí v Žatci na Facebooku

V rámci kampaně v posledních komunálních volbách byla vytvořena facebooková stránka „Nezávislí v Žatci“, jejímž cílem bylo zejména seznámit voliče s programem tohoto sdružení a představit jednotlivé kandidáty. Současně vzniklo i logo použité tehdy i na dalších (tištěných) předvolebních materiálech.

V nedávné době byla tato facebooková stránka „resuscitována“, ovšem už pouze jako platforma k vyjádřením několika jednotlivců z volebního sdružení, nikoliv jako prostředek k šíření předem komunikovaných a se všemi členy projednaných názorů. Byť byl název facebookové stránky pozměněn na „Nezávislí občané v Žatci“, zůstalo v původní podobě použité logo, které tak může čtenáře podprahově mást v tom smyslu, že publikované příspěvky a komentáře jsou kolektivním názorem všech členů sdružení.

Jelikož s některými názory zde zveřejněnými nesouhlasím a rovněž tak s metodami vedení diskuse a použitím anonymních materiálů, prosím laskavé čtenáře výše zmíněného facebookového profilu, abych nebyl s informacemi zde šířenými jakkoliv ztotožňován.

Petr Holodňák (č. 2 na kandidátce NEZÁVISLÝCH v  komunálních volbách v Žatci v říjnu 2014; pozn. red.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Dvořák: Princip solidarity je základem a podstatou Evropské unie

18:09 Ministr Dvořák: Princip solidarity je základem a podstatou Evropské unie

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.