Horálek (ČSSD): Jsem rád, že se nám podařilo dosáhnout programové shody

23.10.2014 4:31

Zastupitelé zvolení za Trojkoalici (SZ, KDU-ČSL, STAN), TOP 09 a ČSSD schválili koalici, která bude spravovat městskou část Praha 4 příští čtyři roky.

Horálek (ČSSD): Jsem rád, že se nám podařilo dosáhnout programové shody
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Nová rada chce zejména obnovit koupaliště Lhotka, zavést víceleté granty pro neziskové organizace, postavit dům seniorů Hudečkova v nové podobě, zklidnit Severojižní magistrálu a prosadit přísnou ochranu zelených ploch a veřejných prostranství.

„Mezi priority koalice hodnotových stran patří především kvalita života a bydlení v městské části s důrazem na zdravé životní prostředí, vhodné podmínky pro podnikání i využití volného času obyvatel, především mládeže. Mezi investiční priority řadíme obnovu koupaliště Lhotka a zajištění dostatečné kapacity mateřských škol,“ uvádí lídr Trojkoalice Petr Štěpánek.

„Vyrovnaný rozpočet, efektivní úřad otevřený potřebám občanů, zpracování programu rozvoje všech lokalit v rámci Prahy 4 z pohledu územního plánování a komplexní zvýšení bezpečnosti v rámci Prahy 4 – to patří mezi priority TOP 09, které chceme v následujících čtyřech letech prosazovat,“ upřesňuje Jan Petr, lídr TOP 09. 

„Jsem rád, že se nám podařilo dosáhnout programové shody a že se nová koalice bude věnovat například rozšíření terénních sociálních služeb a výstavbě nového domova seniorů. Ve spolupráci s magistrátem a státem chceme také tlačit na výstavbu metra D, dokončení Pražského okruhu a vyloučení tranzitní kamionové dopravy ze Spořilova, resp. zastřešení ulice Spořilovská,“ dodal šéf ČSSD Praha 4 Petr Horálek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Trojkoalice

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

23:07 Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…