Hřivnáč (Trikolóra): Trikolóra

16.07.2019 9:31

Hájíme normální svět

Hřivnáč (Trikolóra): Trikolóra
Foto: Repro idnes TV
Popisek: Václav Klaus mladší na tiskové konferenci hnutí Trikolóra

Sleduji na sociálních sítích diskuze o TRIKOLÓŘE.

Útočí na nás ze všech stran. Pro některé jsme pravicoví příliš, pro jiné málo. Někteří nám vyčítají, že chceme zničit sociální stát, jiní kritizují, že neplánujeme zrušit sociální dávky úplně.

My, Trikolóra nechceme hrát staré války. Nenecháme se vtáhnout do žabomyších válek současných stran. Nevyjadřujeme se k politikům, ani k ostatním stranám. My se vyjadřujeme k tomu, čeho chceme dosáhnout. Cíl máme veliký. Chceme probudit skrytou energii dřímající v lidech. Chceme hájit lidi, kteří si žijí své tiché životy a nikde nevidí politika, který by řekl nahlas: „Jsme pro rodinu muže, ženy a dětí. Který by řekl to, co každý vidí – že existují pouze dvě pohlaví. Nenecháme zničit národní, rodinnou ani pohlavní identitu. Chceme hájit křesťanskou kulturu“.

Probíhá diskuze, komu odebereme hlasy. Jestli tomu, či onomu. Naši voliči budou lidé odleva doprava, ale především ti, kteří dnes nevolí nikoho. Naši voliči budou lidé, kteří marně vyhlíželi politika, který hájí normální svět.

Koordinátor hnutí TRIKOLÓRA pro oblast Opavsko

Libor Hřivnáč

Převzato z profilu autora   

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokop (Levice): Za populisty mám lháře z ODS

20:01 Prokop (Levice): Za populisty mám lháře z ODS

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ODS.