Hrnčíř (SPD): Referendum o vystoupení z EU získává na naléhavosti

12.06.2017 21:48

Brutální vynucování kvót pro muslimské invaze do členských států EU ve chvíli, kdy se začínají vracet zpátky do Evropy mladí islamisté, kteří odjeli bojovat ve svaté válce do Sýrie a Iráku, patřičně nabuzení proti všemu neislámskému, se jeví jako naprosté šílenství.

Hrnčíř (SPD): Referendum o vystoupení z EU získává na naléhavosti
Foto: red
Popisek: Jan Hrnčíř (SPD)

Že se nejedná o plané obavy, dokreslují i neustále se stupňující útoky islamistů v západní Evropě se zvyšujícími se počty obětí násilných trestných činů a terorismu. Když si představíme, že takovýchto „svatých bojovníků“ se budou postupně vracet tisíce, jde z toho mráz po zádech. Podle dostupných informací, jsou tito mládenci a často i dívky školeni v teroristických výcvikových táborech k připravovaným teroristickým operacím ve svých domovinách v Evropě. Obrana je takřka nemožná, neboť se většinou jedná o poměrně vzdělané a na první pohled normálně vyhlížející lidi, kterých žije především v západní Evropě několik milionů.

Další velkou hrozbou jsou ilegální imigranti z afrických a převážně muslimských zemí, kteří každý týden po tisících zaplavují starý kontinent. Mezi těmito imigranty najdou výše popsaní náboženští fanatici nepochybně spousty spojenců se zkušenostmi z nekonečných afrických válek. Následky pro nás Evropany si asi každý domyslí sám. O stále se zvyšujícím počtu výskytu nebezpečných exotických chorob se nemá smysl ani dlouze rozepisovat.

Bruselští politici stále sní svůj sen o multikulturní Evropě a nějak si nevšimli, že se postupně stáváme snadnou kořistí pro radikály všeho druhu…

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…