Hrnčíř: Zkopaná žena a pes... Podpora muslimů je šílenství. Další válka v Evropě?

12.05.2015 10:15

Ozbrojený konflikt, který se odehrává v Makedonii, nám názorně ukazuje, kam až může dojít soužití s muslimskou menšinou. Albánští muslimové brutálně útočí na Makedonce a kosovští představitelé vyhrožují likvidací Makedonie.

Hrnčíř: Zkopaná žena a pes... Podpora muslimů je šílenství. Další válka v Evropě?
Foto: red
Popisek: Jan Hrnčíř (SPD)

Když v roce 1999 letadla NATO „humanitárně“ bombardovala Srbsko jako odplatu za to, že srbská policie bránila kosovské obyvatele před vražedným řáděním muslimských band, byl to, jistě nejen pro mě, docela silný šok.

Ještě větším šokem bylo odebrání Kosova Srbsku a jeho předání vůdcům muslimských albánských bojůvek, pod taktovkou EU. Bylo jen otázkou času, kdy začnou tyto muslimské bandy, tentokrát už s politickým krytím, napadat a destabilizovat sousední země.

Dle makedonských úřadů, totiž útočí na bezpečnostní složky v Makedonii, ozbrojené skupiny kosovských Albánců. Neustálá podpora muslimů ze strany USA a EU v Evropě, je opravdu nepochopitelná.

Vedle zprávy o schválení kvót europarlamentem (i poslanci z ČR) pro rozdělování muslimských imigrantů se dočítám zprávu z Dánska o zkopání ženy i se psem a hozením do jezera  somálskými muslimskými imigranty jenom proto, že dle Koránu je pes nečisté zvíře.   

Ve světle těchto a dalších událostí se jeví schválení kvót pro muslimské invaze do jednotlivých států EU, jako naprosté šílenství. Ptám se, komu ku prospěchu..? 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

13:04 Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 ke kratomu.