Hubáčková (KSČM): Špinavé prádlo se pere doma

13.10.2018 19:37

Žijeme v demokratické zemi, kde svoboda slova je jednou z priorit. Každý má právo sdělit svůj názor. Rozhodně by však neměl být manipulativní a sloužit jako prostředek k nefér boji o moc.

Hubáčková (KSČM): Špinavé prádlo se pere doma
Foto: KSČM
Popisek: Gabriela Hubáčková

Radikalismus a odkazy na minulost přivedly některé volební okrsky k totálnímu propadu KSČM. Brno a Praha jsou příkladem přímo varujícím. Přesto v Praze získal Jiří Dolejš značné preference a přeskočil lídra. Vojtěch Filip z 21. místa v Českých Budějovicích také skončil na prvním místě. V okrese Znojmo je 52 zastupitelů, v Brně-městě ani jeden. Chyba patrně nebude v předsedovi strany.

Každý z nás by měl vyhodnotit, jakou udělal chybu, a pomohl tak vytvořit materiál sloužící k hodnocení voleb. Hlasité výzvy k odstoupení předsedy jsou ze strany neúspěšných pouze zástěrkou k usurpování moci, a to přece nechceme. Souvislé pokusy o uchopení vedoucí role jsou dlouhodobě pro některé typické. Bohužel, tento uměle démonizovaný rozkol KSČM škodí. Slušela by jí spíše zvýšená pracovní aktivita. KSČM není strana na jedno použití a v tom je její perspektiva.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…