Hýsek (DOMA): Volební reality show díl 4 - Proč miluji hradubické kavárny

14.09.2014 19:40

Pokud by se to hodnotilo podle počtu návštěv kaváren, jsem typický kavárenský povaleč. Nechodím do hospod, chodím do kaváren. Hradec má spoustu krásných kaváren.

Hýsek (DOMA): Volební reality show díl 4 - Proč miluji hradubické kavárny
Foto: archiv
Popisek: MUDr. Jan Hýsek

I Pardubice mají pár pěkných. Fotka je z dneška z nové kavárny v AFI Palace. Patří mezi moje oblíbené. Dobře se tam sedí a skvěle se tam přemýšlí. A jako bonus je tam perfektní výhled na hemžení lidiček a zrovna z tohoto křesla jich za hodinu vidíte projít možná tisíc. Kavárny prostě miluju a dá se tam dělat spousta věcí.

Můžete tam přemýšlet, číst dnešní noviny, pozvat si přátele či obchodní partnery na jednání. A nebo si třeba domluvit rande s novou láskou. Mimo ten lehce přitroublý úsměv, který na fotce mám, jsem dnes především dumal. Například o tom, co s Hradcem udělat příští čtyři roky, či ještě lépe příštích osm let. Stejně jako v té kavárně, kde se člověk může na hodinku cítit pohodlně jako doma, bych si přál, abychom se i v Hradci cítili takhle dobře.

Chci, a jistě nejsem sám, aby to v Hradci šlapalo jak má. A na tom teď s kolegy z DOMA v Hradci pracujeme více než kdy jindy. Snad to vidíte stejně a možná nám s tím i chcete pomoci...

MUDr. Jan Hýsek

  • DOMA
  • EET je zjevně zbytečný zákon. Proč ho MFČR tak moc chce?
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jan Hýsek - profil

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Podmínky o jednání o ukončení války se pro Ukrajinu s časem zhoršují

13:04 Mašek (ANO): Podmínky o jednání o ukončení války se pro Ukrajinu s časem zhoršují

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k míru na Ukrajině.