Jakob (TOP 09): Poslanci ANO tady mezi sebou diskutují

26.01.2022 18:02

Projev na 6. schůzi Poslanecké sněmovny 26. ledna 2022 k vládnímu návrhu zákona o omezení dopadu vybraných plastových výrobků na životní prostředí.

Jakob (TOP 09): Poslanci ANO tady mezi sebou diskutují
Foto: TOP 09 / David Tesar
Popisek: Jan Jakob

Děkuji. Vážený pane předsedající, vážené kolegyně, vážení kolegové, já si dovolím přednést opravdovou faktickou poznámku, protože tady jsme v prvním čtení návrhu zákona, který předložila vláda ANO, ministr ANO, diskutují tady mezi sebou poslanci ANO. Já prosím, pojďme tedy společně ten zákon přikázat do výborů, kde právě ty otázky, které tady mezi sebou vy teď diskutujete, budou důkladně probrány. Přidejme to i na zdravotní výbor, protože vnímám, že tady je celá řada otázek i tímto směrem, navíc vy budete mít i spoustu času v rámci vašeho klubu si to prodiskutovat. Takže prosím fakticky, pojďme to tedy přikázat do těch výborů, kde spousta těch vašich podnětů, které mají samozřejmě ratio, hlavu a patu, které tak může být prodiskutováno, a ten váš návrh zákona nakonec i upraven. Děkuji.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: 15 milionů na domácí hospicovou a paliativní péči. Protože to je důležité

20:18 Hejtman Grolich: 15 milionů na domácí hospicovou a paliativní péči. Protože to je důležité

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke smrti a umírání.