Janeček (KSČM): Zachránce Haška Surňak kdysi „utopil“ Grosse

13.03.2014 13:03

Kdysi jsem měl jako student tajný vzor. Jednalo se o mladého politika, který stoupal nezadržitelně vzhůru. Středoškolák, pak ministr vnitra, následně premiér a pak už jsem jen sledoval pád Stanislava Grosse.

Janeček (KSČM): Zachránce Haška Surňak kdysi „utopil“ Grosse
Foto: kscm.cz
Popisek: Logo KSČM

Později jsem zjistil, že jeho mediální obraz vytvořili i zničili mediální experti. Lví podíl měl na tom i mediální poradce sociální demokracie Andrej Surňak. Dávno jsem opustil přesvědčení o tom, že pomocí různých expertů lze docílit úspěchů. Za úspěchem musí být pouze vlastní práce, jasné a zřetelné cíle, které pomohou ke zlepšení života nás všech. Surňak se podílel i na lobbingu pro rakouskou zbrojovku Steyr, výrobce obrněných Pandurů. Ani ve snu by mě nenapadlo, že se stane opět zázrak a potkáme se s ním u poslance a hejtmana Michala Haška. Je až neuvěřitelné, jak se lidé, kteří zničili co se dá, vracejí. Měl bych mít vlastně radost, Hašek je členem konkurenční strany a čím se mu bude dařit hůř, tím lépe. Jenže... Připadá mi, že v poslední době českou politiku neovládají politici, ale různí lobbisté, agentury a poradci. A právě toto bych chtěl napravit a to jak pomocí českých zákonů, tak zákonů, které má možnost prosadit Evropská unie.

Ing. Pavel Janeček, kandidát pro volby do Evropského parlamentu za KSČM

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kscm.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Piráti a STAN se bojí svobody projevu

7:17 Mach (SPD): Piráti a STAN se bojí svobody projevu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k cenzurním praktikám stran vládnoucí pětikoalice