Janeček (Otevřeme Česko): Fiala podporuje drahotu

30.12.2021 14:01 | Tisková zpráva

Není řešením zvednout příspěvek na bydlení a myslet si, že problém s vysokými cenami energií je vyřešen.

Janeček (Otevřeme Česko): Fiala podporuje drahotu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Janeček z iniciativy Chcípl PES

Fiala je bohužel typický levičácký politik, který řeší sekundární následky, ale neřeší primárně důvody, pro které se zvyšují energie! Bohužel vyšší náklady na bydlení jsou jen špičkou ledovce! Daleko důležitější je zastavit rostoucí ceny energií, které zvyšují vstupy pří výrobě nebo distribuci výrobků či služeb. To je primární úkol, a ne rozhazovat a dělat líbivou levicovou politiku.

Inflace se bohužel promítne nejen do bydlení, ale do celé ekonomiky, kde se roztočí inflační spirála, atakující dvouciferné číslo. Národní banka s inflací již začala bojovat navýšením úroků, ale to zase povede k zdražování a ožebračování občanů ČR!

Evropská unie bohužel neplní původní smysl, a naopak likviduje národní ekonomiky ve jménu vyššího blaha! Pravicový politik by v tuto chvílí vystoupil ze systému emisních povolenek, které se bohužel staly terčem spekulací. Dále by začal hájit zájmy občanů, a NE zájmy EU!

Fiala je zbabělec, který místo razatních kroků bude podplácet almužnami občany z daní, které generují firmy. České firmy se ovšem brzy dostanou do existenčních problémů, a kde pak vlády budou brát peníze na své levicové programy? Nebo to je záměr, dorazit malé podnikatele a živnostníky? Musíme se začít aktivně bránit!

Více informací na Energetické konferenci ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice