Jelínková (KDU-ČSL): Ministerstvo práce a sociálních věcí pro lidovce

13.11.2021 10:54 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k odmítnutí funkce ministryně práce a sociálních věcí

Jelínková (KDU-ČSL): Ministerstvo práce a sociálních věcí pro lidovce
Foto: Senát
Popisek: Šárka Jelínková (KDU-ČSL)

To už asi tušíte. Kdo jiný by ho měl dostat? Kdo jiný než lidovci, pro které je téma rodičů a rodiny tím nejdůležitějším tématem. A vždy bylo. V posledních dnech se o mně mluvilo jako o možné ministryni práce a sociálních věcí. Já ale o tento post neusilovala za každou cenu.

Proč? Mám rodinu, od které by mě při každodenní práci v Praze dělilo téměř 300 kilometrů. Moje rodina je pro mě důležitá. Kdybych se totiž stala ministryní, tak vím, že bych této roli nemohla dát maximum, které vyžaduje. Myslím si, že je úplně v pořádku to říct narovinu. Každý by měl být schopen odhadnout, jestli se některým věcem může věnovat na sto procent.

Náš život je v Bystřici pod Hostýnem, kde jsem senátorkou, a chci tam skutečně žít, abych měla stále kontakt s místními lidmi a věděla, jak jim pomoc v Senátu. Mé místo je nyní tam. Jsem přesvědčená o tom, že i z pozice senátorky budu mít dostatek možností, jak ovlivnit život rodin v Česku směrem k lepšímu.

Věřím, že mě chápete a děkuji vám za to. A děkuji také za vaše pozitivní reakce na mě jakožto možnou ministryni práce a sociálních věcí. Beru to jako ocenění mé práce a moc si toho vážím.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Situace kolem svobody slova je obzvlášť komplikovaná

14:04 Mašek (ANO): Situace kolem svobody slova je obzvlášť komplikovaná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k svobodě slova v Evropské unii