Jihočeši 2012 volili nové vedení

09.12.2013 20:12

Politické hnutí Jihočeši 2012 povede i příští rok dosavadní předseda Pavel Hroch, starosta obce Kovářov. Předsedu, radu, revizora a rozhodce volilo shromáždění členů a registrovaných příznivců hnutí v pátek 6. prosince.

Jihočeši 2012 volili nové vedení
Foto: red
Popisek: Jihočeši 2012

„Příští rok se Jihočeši 2012 určitě zúčastní komunálních voleb. V jakých obcích a městech budeme kandidovat, oznámíme v průběhu příštího roku,“ uvedl staronový předseda Hroch.

Jihočeši 2012 při složení devítičlenné rady hnutí, jejímž členem je automaticky předseda, dbají na rovnoměrné zastoupení všech sedmi okresů, přičemž Českobudějovicko rozdělují ještě na „město“ a „venkov“.

Při volbě nové rady došlo pouze k jediné změně, Michal Doktor, který dosud zastupoval Jindřichohradecko, byl po změně trvalého bydliště zvolen do rady hnutí za oblast „České Budějovice - město“.  Za Jindřichohradecko byl do rady zvolen starosta obce Novosedly nad Nežárkou Filip Mencl. Dalšími členy rady jsou právník Luboš Průša (Písecko), starosta Strakonic Pavel Vondrys (Strakonicko), starosta obce Mojné Jana Zoufalá (Českokrumlovsko), vimperský zastupitel a bývalý starosta Pavel Dvořák (Prachaticko) a místostarostka Trhových Svinů Věra Korčaková (Českobudějovicko - venkov).

Pozice radního zastupujícího Táborsko zůstala neobsazena, ale i nadále se bude jednání rady Jihočechů 2012 účastnit s poradním hlasem starosta Tábora Jiří Fišer z partnerského hnutí Tábor 2020.

Revizorem byl znovu zvolen Pavel Pavel, místostarosta Strakonic, a rozhodcem Tomáš Franců, písecký zastupitel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jihocesi2012.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…