Jurečka (KDU-ČSL): Pokud jsem se kohokoliv z vás nějak dotkl, moc se omlouvám

02.04.2019 15:17

Komentář na facebookovém profilu, kde děkuje za podporu při vnitrostranickém klání

Jurečka (KDU-ČSL): Pokud jsem se kohokoliv z vás nějak dotkl, moc se omlouvám
Foto: Hans Štembera
Popisek: Marián Jurečka

Děkuji všem lidem dobré vůle za podporu, moc si toho vážím i delegátům co mi dali hlas a co mi upřímně děkovali za práci. Já jim děkuji též za důvěru těch osmi let a za spolupráci. Hodně dobrého se podařilo, stranu se nám podařilo postavit na nohy a ja si myslím u toho nikdy nelehl.

Vám co mě kritizujete, byť si myslíte že oprávněně a máte třeba i dnes určitou radost z toho, prosím zkuste někdy s odstupem času vyhodnotit moje působení v politice i na Mze více objektivně, s argumenty a čísly. Jsou veřejně dohledatelná. Pokud vám opravdu záleží na tom znát pravdu, zavolejte, nebo přijďte, pár kritiků to takto udělalo a vždy odcházeli s naprosto jiným pohledem, než přicházeli.

Pokud jsem se kohokoliv z vás nějak dotkl, nebo jste měli pocit, že jsem svým vyjádřením někomu ublížil, moc se omlouvám, nikdy to nebylo myšleno s cílem ublížit. Z tohoto víkendu si odnaším mnoho poučení do života, lidsky to hodně zamrzí a bolí. Nejsem zhrzený, jen to člověk musí vstřebat, díky těm, co to lidsky chápou.

Ale myslím si, že v této době je důležité, aby KDU-ČSL byla jednotná a dokázala v době pragmatismu a naprosté relativizace hodnot přinášet do společnosti na jakékoliv úrovni politiky praktická řešení na základě křesťanských principů a hodnot o tom musí být naše práce, nabídka, komunikace. Pokud mi chcete jakkoliv v mé práci dál pomoci, radou, zkušeností, budu za ni ze srdce rád.

Zdař Bůh

Váš Marian  #ferpolitika

P.S. Ještě jedna taková “rozlučková” fotka, z dob, kdy jsme byli s Pavel Bělobrádek v maximálním zatížení a v super atmosféře. Pavle díky za těch osm a půl roku vzájemné spolupráce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ožanová (ANO): Protidrogový koordinátor koordinuje místo boje proti drogám prezidentskou kancelář?

21:10 Ožanová (ANO): Protidrogový koordinátor koordinuje místo boje proti drogám prezidentskou kancelář?

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k zákazu HHC.