KSČM: Výzva občanům k účasti ve volbách do Evropského parlamentu

23.05.2014 9:33

Výzva občanům k účasti ve volbách do Evropského parlamentu.

KSČM: Výzva občanům k účasti ve volbách do Evropského parlamentu
Foto: kscm.cz
Popisek: Logo KSČM

Dnes a zítra se uskuteční volby do Evropského parlamentu. Řada občanů, včetně našich voličů, je plná nedůvěry, pochopitelného rozladění a z toho žel vyplývající nechuti jít k volbám. KSČM ale volby nepodceňuje a s plným nasazením jde do každého politického zápasu, který může přinést změnu k lepšímu. I zde je šance, ale jen pokud nebudeme rezignovat a nenecháme za sebe rozhodovat jiné.

Mnozí lidé si nechtějí připustit, jak velkou roli Evropská unie v našich životech už hraje. Připomínáme, že až 80 % zákonů, které projednává Parlament ČR, vychází také ze směrnic a norem přijatých v Evropské unii. Evropské instituce ovlivňují každodenně naše životy a pro obranu vlastních práv nejen musíme, ale chceme do tohoto souboje o budoucnost vstoupit.

Evropa je nepochybně opět na křižovatce. Tuto situaci dramatizuje situace na Ukrajině. Ta může znamenat, že místo dialogu a diplomatických řešení neschopní politici, kteří se na tomto stavu podíleli, nechají rozhodovat zbraně. Jako občané máme jednu velkou možnost. Zvolme u nás v nadcházejících volbách politiky radikální levice, kandidáty KSČM, kteří posílí a budou prosazovat myšlenku míru, porozumění a spolupráce Evropské unie s ostatními státy Evropy.

Nepromarněme tuto šanci! Nedopusťme, aby se Evropa vydala cestou násilí a fašismu, volme cestu doleva. Hlas pro KSČM je hlasem pro jinou, mírovou Evropu, jde o hlas proti válce, jde o hlas pro Evropu občanů, proti moci nadnárodních monopolů a finančního kapitálu.

VV ÚV KSČM

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…