Kabourková: Laciná, ne-li hloupá gesta

06.07.2018 9:36

Roky jsme byli svědky handrkovaní politiků, zda volit prezidenta přímou volbou či nikoli. Vyhrálo přání občanů. Někteří politici jsou tímto zřejmě zklamaní a rádi by vše vrátili do starých kolejí. Evidentně jim chybí zákulisní intriky při prezidentských volbách v minulých letech.

Kabourková: Laciná, ne-li hloupá gesta
Foto: Archiv Markéty Kabourkové
Popisek: Markéta Kabourková

Miloš Zeman opět vyhrál a stal se prezidentem. Ptáte se proč? Možná proto, že mu lidé rozumí. Jeho popularita je stabilní. Návštěvy v krajích se někomu nemusí líbit, nikdo však nikoho nenutí prezidentovi tleskat. Každý dnes může vyjádřit svůj názor a nesouhlas, a toto se i děje.

Většina lidí však prezidenta ráda uvítá ve své obci či městě. Několik plzeňských radních zřejmě zaregistrovalo blížící se komunální volby a požadovalo zaplacení parkování vozů prezidentské kolony. Možná by se měli spíše starat o parkování pro občany Plzně než o vymýšlení, jak se zdarma zviditelnit na úkor prezidenta.

Ing. Markéta Kabourková
nezávislá kandidátka do Senátu za volební obvod č. 74 Karviná

Markéta Kabourková

  • BPP
  • V roce 2018 kandiduji do Senátu - volební obvod č.74 Karviná
  • mimo zastupitelskou funkci

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Musíme se připravit a adaptovat

18:09 Hejtman Grolich: Musíme se připravit a adaptovat

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke globální krizi.