Kasal (Antibursík): Honzíkova cesta a pokračování papalášských projevů

02.08.2015 21:28

Jan Hamáček odletěl 27.7. vládním letadlem do Japonska. Zde vyložil kamarády skauty a přeletěl do Mongolska, kde účinkoval v mediální show. Potom zpět do Japonska, pár setkání, pietní akt a po 12 dnech zase se skauty zpět. Jako aerotaxi.

Kasal (Antibursík): Honzíkova cesta a pokračování papalášských projevů
Foto: Facebook
Popisek: Ivo Kasal

Jan Hamáček vystoupil z politického šera  dvěma panáčky. Přes kritiku dělá, že se nic neděje. Zaplatil si odpustek. Ve svých papaláškých projevech však pokračuje. Proč si neudělat výlet za peníze těch hloupých daňových poplatníků, když si  Babiš může cucnout 5 miliard sám pro sebe a já to na příkaz Sobotky musím odhlasovat?

Tak Honzík uvažuje.

Kolik stojí 12 dnů provozu airbusu na této cestě?Jaké jsou  dosavadní výsledky návštěvy? Navážeme lepší kontakty s mongolskými strojírenskými firmami? Dovezeme nějakou tu jurtu, která by se teď opravdu hodila? Rozšíříme chovy koní, které tam rovněž letecky posíláme?

Zemi s bilionovým státním dluhem by odpovídala třídenní cesta dvou hodnostářů běžnou linkou do Japonska na pietní akt. Ušetřily by se peníze pro české děti v Klokáncích. To by mohli pochopit i  skauti Vrtul a Neck. 

Ivo Kasal,předseda politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Dostálová se o ministerstvo nestarala. Já urychluju povolování staveb

8:04 Ministr Bartoš: Dostálová se o ministerstvo nestarala. Já urychluju povolování staveb

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k resortu Ministerstva pro místní rozvoj.