Kašová (KSČM): Musíme tlačit na vládu, aby přestala ignorovat nezaměstnanost

11.08.2014 9:24

Jak známo, tak je zvláště v poslední době náš region jedním z těch, kde je hodně nezaměstnaných, a zaslouží si pozornost a podporu ze strany vlády.

Kašová (KSČM): Musíme tlačit na vládu, aby přestala ignorovat nezaměstnanost
Foto: KSČM
Popisek: MUDr. Eva Kašová (KSČM)

Politická pravicová reprezentace se v posledních letech nejenomže nesnažila o politiku zaměstnanosti či aspoň o investice do postižených regionů, ale naopak problému přispívala, zvláště působením ministra práce a sociálních věcí Drábka. Ten mohl svoji pozici klidně hrdě přejmenovat na ministerstvo nepráce a asociálních věcí.

Podařilo se mu svými reformami v podstatě paralyzovat činnost úřadů práce, kdy je zahltil agendou sociálních dávek, která dříve patřila obecním úřadům, či zrušil povinnost firem nahlašovat volná pracovní místa. Nová vláda se honosila tím, že boj s nezaměstnaností bude její hlavní prioritou, ale zatím toho příliš nevidíme. Naopak nyní, místo dialogu s Ruskem v souvislosti s krizí na Ukrajině, podpořila další nesmyslné sankce, které, jak známo i z historie, zkrátka k ničemu dobrému nevedou. Naopak vedou k oboustrannému poškození ekonomiky a tedy i k dalšímu ohrožení pracovních míst.
 
 Kandiduji do Senátu a právě proto věřím, že pokud má mít Senát opravdový smysl, tak se nesmí věnovat pouze schvalování zákonů, které mu předloží Poslanecká sněmovna, ale musí brát zřetel na problémy regionů, za které jsou občany senátoři přímo voleni. Je třeba se věnovat problémům, které trápí občany, a snažit se je řešit v krátkodobém výhledu. Jen tak totiž bude mít práce v Senátu smysl.

MUDr. Eva Kašová, kandidátka do Senátu Parlamentu ČR za KSČM, volební obvod č. 6 – Louny 

MUDr. Eva Kašová

  • BPP
  • Poctivě v medicíně, odpovědně v Senátu.
  • zastupitelka města

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala (SPD): Přijetím eura bychom přišli o ekonomickou suverenitu

6:16 Fiala (SPD): Přijetím eura bychom přišli o ekonomickou suverenitu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k euru.