Kavij (KSČM): Babiš nadále sluhou amerických zájmů

14.03.2021 6:34

V politickém jednání se na náhody většinou nehraje. Tím méně, týká-li se vydírání USA svých podřízených satelitních států.

Kavij (KSČM): Babiš nadále sluhou amerických zájmů
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

Náhodný z tohoto pohledu nebyl ani nedávný telefonní rozhovor amerického ministra zahraničí Antonyho Blinkena s naším premiérem Andrejem Babišem.

Anketa

Je Miloš Zeman dobrým prezidentem? (Ptáme se od 10.3.2021)

79%
21%
hlasovalo: 39288 lidí

Figurky na šachovnici po prezidentských volbách v USA se změnily, nikoliv jejich zahraniční politika! Bez politické korektnosti – připomenutí pokynů dosluhujícího světového protektora! »Upozornění« na splnění závazků ČR směrem k USA, které dal Andrej Babiš exprezidentu Trumpovi při své návštěvě Bílého domu v březnu 2019. Navyšování rozpočtu ČR na zbrojení ve prospěch NATO. Přiklepnutí zakázky při dostavbě jaderné elektrárny americkou firmou Westinghous.

K nim v souvislosti s pandemií COVID-19 přibylo ultimátum další. V době, kdy v ČR sílí snaha o dodání očkovacích vakcín Sputnik z Ruské federace a kdy prezident Zeman oslovil Čínskou republiku se žádostí o dodání jejich vakcíny, nejsou pro americkou stranu dodávky z těchto nepřátelských států žádoucí. Je zbytečné skrývat skutečnost, že v případě vakcín pro ochranu zdraví občanů nejen našeho státu nejde o naplňování ušlechtilých humanitních zájmů, ale v prvé řadě o neskutečný dlouhodobý byznys nadnárodních farmaceutických společností. Není náhodou, že další diktát našeho spojence přichází v době, kdy USA stojí před schválením téměř dvou bilionů dolarů na podporu jejich ekonomiky postižené důsledky biologické války pandemie COVID-19.

Babiš, který je díky svému Agrofertu zvenčí pod tlakem Angely Merkelové a u nás křiklounů, vůdců opozičních stran typu Fialy, Pekarové a Bartoše, moc prostoru k manévrování nemá. Jeho vize ze své předvolební gulášové knihy O čem sním, když náhodou spím se rozplynula a ČR je stále více vháněna do další podřízenosti světovému četníku ze Zámoří. V době, kdy stát pokračuje ve svém zadlužování a nejpozději v roce 2024 bude muset zatáhnout za »záchrannou brzdu«!

Dlouhodobý rozklad naší země spojený s prohlubováním podřízenosti řízení státních struktur zájmům nadnárodních korporací úspěšně pokračuje. Je možné ale očekávat v tak krásném společenství EU a NATO uskutečňování vládních kroků, které by nebyly v zájmu většiny občanů?

Převzato z Profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!