Kavij (KSČM): Nikdo politickým chciválkům nastoupit do první linie nebrání

13.03.2024 4:31 | Komentář

Také máte dojem, že se nám váleční štváči z nejvyšších politických pater, podporováni kým jiným, než chameleonskými umělci, začínají množit geometrickou řadou? Malou útěchou jest, že na rozdíl od premiéra Fialy, u kterého NE znamená ANO a ANO znamená NE, své názory neskrývají a říkají naplno, aby voliči věděli, s kým mají tu čest a jaké svoloči mnozí z nich dali ve skutečnosti svůj hlas.

Kavij (KSČM): Nikdo politickým chciválkům nastoupit do první linie nebrání
Foto: Repro KSČM
Popisek: Člen VV ÚV KSČM za Plzeňský kraj Miroslav Kavij

Posledním podporovatelem vyslání našich vojáků na Ukrajinu je senátor Láska, který zřejmě vůbec neakceptuje skutečnost, že válka je následkem selhání politiky a diplomacie. Pokud by senátor Láska přijal za své, že ČR je vykonavatelem pokynů amerického zadání v ukrajinském konfliktu, těžké by bylo jeho doznání, jak dlouhá je řada našich vrcholných politických představitelů, kteří diplomaticky selhali! Od agenta Pávka přes pana profesůrka, jehož vláda obdržela minulý týden od zemědělců úplatek v podobě pořádné kupy hnoje (ve skutečnosti prý spíše kompost), až po Lipánka a šéfy obou komor Parlamentu.

Anketa

Zaslouží si zemědělec, který vysypal před Úřad vlády hnůj, trest?

3%
96%
hlasovalo: 18617 lidí

Jen tak na okraj, neměli bychom kromě premiéra Fica závidět našim východním sousedům například i jednoho z kandidátů blížících se prezidentských voleb SR, Štefána Harabína, který v jednom ze svých videí se nebojí konstatovat, že podle rozhodnutí soudu v Haagu Rusko není agresor? (více ZDE)

Je ale dost možné, že senátor Láska a jemu podobní doposud nepochopili, že Zelenskyj ukrajinského prezidenta pouze hraje, ale celý konflikt režírují USA. Naše společnost je dnes maximálně rozdělena, čemuž můžeme poděkovat demoliční Fialově vládě, které dnes věří a podporují ji jen fanatičtí liberální zoufalci a různé zbabělé politické krysy, které by do ukrajinského masomlýnku tak rádi hnali naše občany.

I když zatím to na domácí scéně na žádný, ani malý zázrak nevypadá, možná právě tyto zcela otevřené snahy zatáhnout ČR do otevřené války s Ruskou federací bude znamenat konec vlády, která již nyní se zapsala do historie samostatné České republiky jako vláda nejhorší!

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Miroslav Kavij

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Červíček: Bylo mi ctí vyjádřit naši hlubokou úctu a vděk

7:17 Hejtman Červíček: Bylo mi ctí vyjádřit naši hlubokou úctu a vděk

Královéhradecký kraj ocenil významné osobnosti v regionu. Mezi oceněnými je kardinál Dominik Duka, ř…