Kavij (KSČM): Přestaňme se bát a hrbit před narůstající cenzurou

26.02.2023 17:46 | Komentář

Bezpečnostní a ekonomická situace našich občanů se rapidně zhoršuje každým dnem.

Kavij (KSČM): Přestaňme se bát a hrbit před narůstající cenzurou
Foto: Repro KSČM
Popisek: Člen VV ÚV KSČM za Plzeňský kraj Miroslav Kavij

Od prvního dne vzniku asociální vlády Petra Fialy jsou veškeré vládní kroky namířeny proti vlastním občanům ve prospěch zájmů nadnárodních společností, EU a NATO.  V podstatě  po celé období působení prozápadně asociálně  orientované vlády se konají mohutná protestní shromáždění, která zesílila po vypuknutí válečného konfliktu mezi fašistickým režimem Ukrajiny a Ruskou federací, do kterého se na straně Ukrajiny v plné nahotě stále silněji angažují téměř  všechny státy NATO. 

V posledním období, kdy svět balancuje na pokraji jaderného válečného konfliktu a kdy k eskalaci konfliktu, bohužel víc než je žádoucí, napomáhá vláda České republiky, jsou veřejnosti předkládané výzvy s požadavkem na mírové diplomatické urovnání válečného konfliktu a vedoucí k odstranění vlády kabinetu Petra Fialy.

Výzva Pojďme se nebát! ZDE, která světlo světa spatřila 25. února 2023 a během pár hodin od zveřejnění má první tisícovku podpisů je zatím poslední svého druhu. Charakterem navazující na nedávno zveřejněnou petici Výzva českým politikům - zastavte válečné štváčství ZDE, ale především na prvotní, velmi  úspěšnou petici Mír a spravedlnost. ZDE

Stejně jako k předcházejícím peticím i k výzvě Pojďme se nebát, přidávám bez výhrad svůj podpis. Připojuji se tak k více než padesátce autorů výzvy a řadím se k těm, kterým jde o zachování míru a samotné existence naší krásné země, kteří se přestali bát a hrbit se před narůstající cenzurou, kteří řekli jasné NE této vládě!

Převzato z Profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice