Kavij (KSČM): Vzkvétající fašismus na summitu CME

10.02.2023 22:59 | Komentář

Ovace, potlesk a nekritický obdiv...

Kavij (KSČM): Vzkvétající fašismus na summitu CME
Foto: Repro KSČM
Popisek: Člen VV ÚV KSČM za Plzeňský kraj Miroslav Kavij

Euforie na adresu  ukrajinského prezidenta  Zelenského po jeho vystoupení na bruselském summitu prezidentů a premiérů členských států EU, alias  centrálního mozku Evropy (CME) 9.2.2023, jsou příznakem  další  fáze fašizace tohoto skomírajícího „superstátu“. 

Anketa

Je správné uvažovat o tom, že čtyřicátníci půjdou do důchodu v 68 letech?

11%
85%
hlasovalo: 21900 lidí

Po vzhlédnutí záběrů z onoho setkání, by občan  mohl ironicky  nabýt dojmu, zda slavní vůdcové na summitu nebyli zasaženi účinky předchozí konzumace koláčků  s přísadou „jistých žádoucích“ látek. Nebo zda na zahájení summitu jim nebyl vnucen k promítnutí dobový  filmový dokument z roku 1942, kterak český národ přísahá věrnost Třetí říši ZDE

Evropští lídři si stále jaksi nechtějí připustit, že Evropa a svět již nebude jako před  24.2.2022, kdy  současný prezident Ukrajiny  neústupně prosazovanou (a USA doporučovanou)  politikou vůči RF zatáhl svou zemi do válečného konfliktu mezi světovými mocnostmi RF a USA.

Namísto hledání cest a způsobů jak dostat téměř rok trvající konflikt na úroveň mírového jednání, mnozí evropští lídři se budou nadále předhánět v nezištné pomoci na všech úrovních Ukrajině na úkor bezpečí a sociálního zabezpečení svých občanů. Je zbytečné připomínat, že hlavní housle v tomto směru hraje ČR se svým triem Fiala, Černochová, Pavel.

Řekněme si znovu a narovinu, že Ukrajina se v blízké budoucnosti členy EU ani NATO nestane. Nebude tím obohacením pro ostatní státy o kterých naše „vládní“ trio neustále básní.

Skutečnosti týkající se především korupce, která je zde národním sportem, předchozí rozkradení a „rozparcelování Ukrajiny mezi oligarchy, válkou zdevastovaná ekonomika s obrovským schodkem státního dluhu v době, kdy  je tento stát téměř vylidněný  jsou nezpochybnitelné faktory přivádějící Ukrajinu do pozice pouhého  „přežití“.

Zatímco  naše vládní reprezentace se nadále zuby nehty drží špatné karty, na kterou vsadila ještě před vypuknutím válečného konfliktu na Ukrajině, stále více lidí začíná procitat z každodenního lhaní mainstreamových medií. 

Začínají stále více vyhledávat zdroje a informace z alternativních medií  o skutečném průběhu konfliktu, co předcházelo jeho vypuknutí, o co skutečně v něm jde.

V tomto směru doslova láme rekordy dokument, který je možné vzhlédnout na youtube pod   názvem Drahá Ukrajino, musíme si promluvit ZDE, které za 14 dní od jeho zveřejnění vzhlédlo  361 tisíc  uživatelů  a láme tak rekordy se čtivostí nenávistných článků plátku Forum24 sdílející hodnoty liberálního konzervatismu, chrlící nenávistné příspěvky proti  politikům prosazující skutečné zájmy naší země.

Lidem, kteří s obsahem videa  nejen souhlasí , ale navíc se domnívají , že politika současné vlády jde proti zájmům naší republiky a jejich občanů bych snad  jen v době zavádění cenzury pod pláštíkem ochrany demokracie doporučoval některé pasáže veřejně nekomentovat. Výhrůžky nejvyššího státního zástupce Igora Stříže, že adorace ruského útoku na Ukrajinu by mohla být trestným činem se začínají naplňovat v praxi. Svoboda slova zaručena Listinou základních práv a svobod jako součástí ústavního pořádku České republiky byla „prolomena“, začíná doba „politických“ procesů.

Převzato z Profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…