Kavij (KSČM): Zabiják Putin svým návrhem „přizabil“ Bidena

22.03.2021 4:31

Necelé tři měsíce úřadování nového prezidenta USA ukázaly, že vsadit na Joe Bidena byla pro představitele militaristických amerických kruhů správná volba.

Kavij (KSČM): Zabiják Putin svým návrhem „přizabil“ Bidena
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

Ostrá  Bidenova rétorika především na adresu Číny, Íránu, ale především Ruska potvrzuje, že dříve obnovená studená válka neskončí, naopak bude eskalovat.

Posledním příkladem navyšování napětí mezi oběmi velmocemi se může jevit otázka moderátora ABD, který se Bidena v interviewu zeptal, zda věří, že je Putin „killer“, zabiják, vrahoun. Nový vládce Bílého domu nejenže přitakal, navíc dodal, že „brzy uvidíme, jakou cenu za to (Putin) zaplatí“. Možná se Biden inspiroval svým vzorem, neúspěšnou kandidátkou prezidentských voleb z roku 2016 Hillary Clintonovou, která Putina tehdy nazvala „novým Hitlerem“.

Anketa

Uškodí ODS odchod Pavla Novotného?

5%
18%
hlasovalo: 9931 lidí

Současný vládce Kremlu, známý svou umnou diplomacií na úkor siláckých slov a vyhrožování, zachovává chladnou hlavu i tentokrát. Vyzváním amerického lídra k otevřeným debatám v živém přenosu. Je zbytečné předjímat, proč takto vhozená Putinova rukavice je pro Bidena nepřijatelná. Netřeba se ani ztotožňovat s komentářem novináře Seana Hannity, který tvrdí,že „Biden vypadá extrémně slabý, zmatený a je zřejmé, že se potýká s potížemi zasahujícími jeho poznávací schopnosti“. Viz Bidenův projev, ve kterém označil víceprezidentku Kamalu Harrisovou za prezidentku.

V této souvislosti neškodí položit řečnickou otázku, určenou především stálým kritikům z řad ODS, TOP 09 a STAN na adresu našeho prezidenta Miloše Zemana, kdy poukazují na jeho nezpůsobilost vykonávat svoji funkci.

Jak by asi dopadla podobná debata v živém přenosu mezi  Milošem Zeman a Joe Bidenem? Kdo koho by si „namazal na chleba“?

(převzato z Profilu)

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Miroslav Kavij

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): Postavení občana tváří v tvář úřadu není rovnocenné

8:19 Lachnit (ANO): Postavení občana tváří v tvář úřadu není rovnocenné

„Už v 18. století byl vydán příkaz zapisovat do matrik všechny narozené děti bez příplatku k taxe št…