Kavij (KSČM): Zmoudření, aneb politická kalkulace Ivana Bartoše

30.09.2021 10:06

Šéf České pirátské strany Ivan Bartoš se v posledních dnech předvolební kampaně televizních debat raději vyhýbá.

Kavij (KSČM): Zmoudření, aneb politická kalkulace Ivana Bartoše
Foto: Repro KSČM
Popisek: Člen VV ÚV KSČM za Plzeňský kraj Miroslav Kavij

 Důvod je prostý. Každý jeho mediální výstup prostřednictvím tohoto media je předzvěstí další ztráty jejich sympatizantů a voličů. Mediální salvu raději soustředil na obsáhlý rozhovor pro deník  Právo  dne 18. září 2021. V něm opět hýřil sebevědomím s cílem obrátit negativní pohled na „konstruktivní“ piráty. Bohužel slovo pokora pro něj zůstalo nadále neznámým pojmem!

V  rozhovoru se nám snaží představit  dnes již vyzrálého 41.letého politika, který si konečně ujasnil (zásadně změnil) především v zájmu voličském a současnému kurzu EU, své názory na palčivé otázky se kterými se občané ČR potýkají.  Snad  nejvýrazněji  je jeho dobře promazaná korouhvička v otáčejícím se větru vidět z jeho obratu v otázce nelegální migrace. Ze zprofanovaného (foto) vítače Bartoše se stává odmítač nelegální migrace, který rozpozná vnucovanou kulturní variabilitu od opravdového nebezpečí islamizace Evropy. Další Bartošovo vykrucování  postojů z dřívějších let je v názoru na členství ČR v NATO a EU. Oproti roku 2017 Bartoš nyní zaujímá  jasný a pozitivní postoj našeho členství v těchto strukturách. Škoda, že ani po vypráskání  vojsk NATO a jejich  dvacetileté devastace v Afghanistánu si Bartoš neuvědomuje, do jakého chomoutu NATO jsme vstoupili a na čem se v mezinárodním měřítku podílíme!

Není pochyb o tom, že Bartošovo „zmoudření“  je ve skutečnosti  (s)prostý politický kalkul. Vláda složená z takových politických „kapacit“ jakými jsou Bartoš, Richterová, Ferjenčík a další se nebude štítit ničeho. Stejně jako v rozhovoru Bartošem vyzdvihovaný velký politický kamarád pravicové ODS Petr Fiala, který se netají svými dlouholetými nadstandardními vztahy se sudetoněmeckým landsmanšaftem. Především ale nebude hájit zájmy této země a tohoto národa! Svým názorem na odvolání prezidenta Zemana z jeho funkce  za jistých okolností se Bartoš koneckonců netají ani v uvedeném rozhovoru.

Dnes piráti nesmlouvavě kritizují současného premiéra téměř za vše. Scénář „pirátského“ vládnutí v koalici s pravicí neznáme, ale lze si jej představit. Dokončení rozkradení státu, které v 90. letech započala spřátelená ODS, zelená pro nelegální migraci a „politické“ neziskovky. Zvyšování  dávek nepřizpůsobivým, zavedení eura. Pokračování v další destabilizaci našich vztahů s RF a ČLR. Zrušení Benešových dekretů a podřízení ČR diktátu EU, Vše za mediální podpory Moravce, Fridrichové a dalších mediálních tváří veřejnoprávní televize k utváření správného názoru daňových koncesionářů v duchu pomalu se rozpadající EU.

Převzato z profilu politika.

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Miroslav Kavij

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prezident Pavel: Snahu o dosažení kompromisu nevzdávám

12:12 Prezident Pavel: Snahu o dosažení kompromisu nevzdávám

Vyjádření prezidenta republiky na tiskové konferenci po setkání s místopředsedou vlády Marianem Jure…