Klasnová: Gazdík je parodie na mužství, VV termín voleb neposunuly

11.08.2013 9:47

Babišova MF Dnes v sobotním vydání píše, že hlasování o rozpuštění sněmovny se přesouvá z pátku 16.8. na úterý 20.8. kvůli VV. Protože se prý někteří poslanci našeho klubu začínají cukat.

Klasnová: Gazdík je parodie na mužství, VV termín voleb neposunuly
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kateřina Klasnová

I když jsem se zařekla, že se kvůli "apolitickým a objektivním" článkům v médiích nebudu rozčilovat, v tomto případě mi nedá, abych nereagovala. Článek se opírá o výrok šéfa klubu TOP 09 Gazdíka, který ho včera navíc celý den lživě opakoval v médiích. Přiznávám se, že jako šéfka klubu VV komunikuji korektně se všemi předsedy poslaneckých klubů s vyjímkou této parodie na mužství v područí Miroslava Kalouska. O přesunutí jednání o rozpuštění Poslanecké sněmovny jsem se dozvěděla až včera z médií.

Stalo se tak právě na žádost TOP 09 a to proto, že mají naopak problém s vlastními poslanci - totiž ČSSD, Topka a komunisti mají i bez jediného poslance VV potřebnou ústavní většinu k rozpuštění naší "ctihodné" komory. Za VV platí to, že naši poslanci budou hlasovat tak, jako jsme již jednou narozdíl od Topky hlasovali - budeme hlasovat pro rozpuštění poslanecké sněmovny. To jsem potvrdila svým podpisem pod svolání mimořádné schůze za celý klub. Pěkný víkend všem:-)

Kateřina Klasnová

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vitbarta.cz

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…