Kleslová (ANO): Vyzývám zástupce Trojkoalice, aby rezignovali na své funkce stejně jako já

23.10.2015 9:01

Z důvodu dlouhodobé účelově vedené kampaně v zájmu určitých skupin proti mé osobě jsem včera odeslala rezignacní dopisy na funkce člena představenstva Pražské teplárenské, a. s., a předsedy dozorčí rady PRE, a. s.

Kleslová (ANO): Vyzývám zástupce Trojkoalice, aby rezignovali na své funkce stejně jako já
Foto: red
Popisek: Radmila Kleslová (ANO)

Nechci, aby mé členství ve statutárních orgánech těchto společností sloužilo k dehonestační kampani, která je účelov+ě vedena výhradně proti mé osobě, i když ve statutárních orgánech těchto společností zasedají i další zástupci koalice za stejných podmínek, a stejně tak jako já i oni ručí v těchto společnostech za výkon svých funkcí celým svým majetkem.

Do představenstva Pražské teplárenské, a. s., i do dozorčí rady PRE, a. s., jsem byla nominována hájit zájmy města Radou HMP jako právník s dlouholetou praxí a ne z důvodu osobního prospěchu, jak se mi snaží někteří podsouvat.

Poslední týdny čelím lžím, účelovým interpretacím a záhadným nesmyslným výpočtům mých odměn s cílem poškodit moji pověst a zasáhnout mé soukromí. V této situaci si uvědomuji, že nejsem ochotna obětovat úplne vše, čeho jsem v životě dosáhla.

Vzhledem k tomu, že zástupci Trojkoalice souhlasili se zařazením bodu projednávání mé účasti ve statutárních orgánech společností s majetkovou účastí města na program dnešního zasedání ZHMP, vyzývám je, aby rezignovali na svoje funkce stejně jako já a prokázali tak v praxi svůj postoj k účasti politiků ve statutárních orgánech firem.

JUDr. Radmila Kleslová

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): I u nás jsme v poslední době svědky politického a mediálního lynče

18:09 Okamura (SPD): I u nás jsme v poslední době svědky politického a mediálního lynče

Projev na 103. schůzi Poslanecké sněmovny 21. května 2024 - návrh usnesení, nazvaného Reakce na situ…