Klika (ČSSD): Pojďme volit a změňme obce k lepšímu

10.10.2014 10:42

Česká města a obce včetně mého Litvínova by v roce 2018 měla být v mnohem lepším stavu než dnes. Právě proto je třeba jít volit.

Klika (ČSSD): Pojďme volit a změňme obce k lepšímu
Foto: kr-ustecky.cz
Popisek: Martin Klika

Jaký má být Litvínov roku 2018, tedy za čtyři roky, kdy bude skládat účty dnes a zítra zvolené zastupitelstvo? Jsem přesvědčen, že město má bezpečnější, příjemnější, a že každý, kdo chce pracovat, by měl mít šanci získat v Litvínově a okolí dobré místo.

Chceme, aby město přestalo skomírat a konečně začalo plnohodnotně žít. Centrum města nesmí být „městem duchů“, ulice nesmí patřit hlavně divným existencím; dnes rostoucí problémy v sídlištích jako je Janov musí být vyřešeny. Musí dobře fungovat sociální služby pro seniory. Mladé rodiny musí mít šanci na dobré bydlení a kvalitní školy pro své děti.

Česká strana sociálně demokratická si zkrátka přeje, aby náš Litvínov přestal zaostávat za okolními severočeskými městy a znovu získal lesk, který mu patří. Aby tomu tak v roce 2018 opravdu bylo, musí být splněn jeden zásadní předpoklad – rozhodněme o osudu města tím, že půjdeme volit! 

reklama

autor: ČSSD

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Ukrajina do EU? Nemyslím si...

6:04 Prokšanová (KSČM): Ukrajina do EU? Nemyslím si...

Měla by se země zmítaná vojenským konfliktem, potlačující politickou opozici, cenzurující média a to…