Kobza (SPD): Jsme ve válce?

16.07.2016 8:32

Podle mne se nacházíme na pokraji válečné zony, kde válku vedou muslimští imigranti proti západní civilizaci, občanům a kultuře.

Kobza (SPD): Jsme ve válce?
Foto: Archiv JK
Popisek: Jiří Kobza

Paradoxem této války je, že my (Evropa) ji nevedeme. Je totiž vedena proti nám. Je to jednostranná válka, kterou zatím nikdo nebojoval. Evropa se s pokorně skloněnou hlavou nechává bez odporu obsadit, znásilnit a kolonizovat. Takový případ historie nezná, i když například barbaři do Říma také vtrhli jen jednou :-(.

Nevedeme žádnou válku proti muslimům, ani se dokonce nebráníme jejich rozpínavosti a stoupající agresivitě, jako by zde už nebylo nic, o co by stálo bojovat. Naše rodiny, hroby našich předků, naše země! Jako by vše, pod tlakem nekonečné oblbující mediální manipulace a nekompetentnosti politiků, ztratilo postupně cenu.

SPD jediná otevřeně bojuje za zachování tradiční České republiky

Muslimové vedou nesmiřitelnou a nekonečnou válku proti nám, přesně podle přikázání Koránu: „když skončí hidžra, nastupuje úsilí a džihád“. Hidžra (přesun) již skončila, dostali se na místo, jsou v západní Evropě, tak nyní nastupuje džihád všemi prostředky: politicky i násilnostma. Jsme v podivné jednostranné válce, kde se nesmíme bránit, nesmíme o nebezpečí ani mluvit, neřkuli ho odsuzovat. Naše zaprodaná poturčená vláda se očividně rozhodla pokračovat v tom, co vždycky tak dobře dělala, když šlo o ohrožení národa : nedělá a nebude dělat vůbec nic! Pouze přísně potrestá ty, co se pokusí se ozvat nebo dokonce bránit. Evropu tedy můžeme připodobnit k hadovi, co si v záchvatu šílenství pojídá svůj vlastní ocas. Ten had, stejně jako Evropa ať už to dopadne jakkoliv, už nikdy nebude tak bezstarostný jako dříve.

SPD jediná otevřeně bojuje za zachování tradiční České republiky, národa i kultury. Občané, pomozte nám v tomto boji, podpořte nás ve volbách, v krajských, senátních i parlamentních. Pomozte nám vrátit vlastenectví do krajských samospráv, senátu,vlády a do parlamentu. Bez vás nic nedokážeme změnit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…