Kobza (SPD): Kde v boji o české kulturní dědictví a vůbec o přežití zůstaly církve?

27.02.2016 20:01

Neměly by právě ony být strážci duchovních hodnot národa? Jenže teď nejspíš stojí frontu na restituce a na duchovní práci nemají čas.

Kobza (SPD): Kde v boji o české kulturní dědictví a vůbec o přežití zůstaly církve?
Foto: Archiv JK
Popisek: Jiří Kobza

Vyzývám tedy církve, ať nás přesvědčí, že nejsou jenom spolkem nekonečně hamižných sobců. Náš (SPD) boj o přežití naších tradic, naší kultury, dědictví našeho národa proti tlaku Europapalášů, naší vlády, nechávají církve bez povšimnutí. Nevadí jim stovky státem (tedy námi občany) placených neziskovek a milionů šiřitelů islámu a džihádu, čekajících na hranicích. Nechávají nás v našem boji k našemu překvapení osamocené. Kde je katolická oddannost křeťanství? Kde je husitská láska k pravdě a vlastenectví? Kde je evangelická b ojovnost a odhodlanost bránit křesťanství?

Ticho po pěšině......jaká hanba!

My ( v SPD) sami jsme ti, kteří již dlouho poukazují, že náš stát, náš národ je bezohledně násilím a vydíráním ze všech stran tlačen do černého tunelu bez světla na konci. Je zvláštní, že namísto aby se zvedl souhlasný ryk napříč národem, jsou vynakládány veliké sumy na dehonestační kampaň proti Tomiovi Okamurovi a mediální blokádu SPD.

Jenže, kde trčí ti, kteří mají hlásat naději a to, že na konci tunelu je světlo (ještě za života, ne až nás začnou podřezávat jako yazidy)? Kde jsou naši křesťanští duchovní, pastýři, co se mají starat o svá stáda aby nepodléhala bludu? Když čtu něco, co napsal např. Halík, udělá se mi zle, protože nejsem schopen jasně určit, komu slouží, ale křesťanství ani tento národ to nejsou, to už je jasné. Katolická církev od papeže Františka, přes naše slavné kardinály až po biskupy a další preláty sedí doma a očividně přemýšlí co dělat, aby nikoho nenaštvali.

Podřídili se nadvládě muslimů už předem?

Papež myje nohy muslimům, líbá Korán, a další církevní potentáti vykřikují hesla o milosrdenství a nutnosti pomoct „uprchlíkům“ (co kdyby mezi těmi miliony nájezdníků a vyžírkovských imigrantů náhodou nějací skutečně byli?). Copak opravdu nechápou, co tím působí? Podřídili se nadvládě muslimů už předem? Cožpak nevědí, že muslimové neznají pokoru ani odpuštění? Že ve jménu Boha milosrdného a slitovného nemilosrdně vyvražďují a zotročují celé národy? Již od 7. století vedou muslimové džihád proti nemuslimům. Bez přestávky a bez milosti. S těmi, se církve bratříte? Zaslepil vás snad mamon, stejně jako v minulých stoletích? Očividně vám o lid nikdy nešlo, jen o majetky. Cožpak nevíte, že nazí na svět přicházíme, nazí z něj odcházíme a zůstávají po nás pouze skutky, které za života učiníme? Kde je tedy katolická neústupnost od křesťanských hodnot? Kde zůstala evangelická bojovnost a houževnatost? Kde je husitské vlastenectví?

Možná, že někde ještě zůstal nějaký odvážný kněz, ochotný s námi za naši křesťanskou, slovanskou a českou budoucnost bojovat,ze srdce rád jej přivítám. Ale pochybuji.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Migrační pakt nebudeme respektovat

10:04 Okamura (SPD): Migrační pakt nebudeme respektovat

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.