Kobza (SPD): Referendum bude

13.07.2016 6:32

Jen se tomu nebude říkat referendum, ale krajské a senátní volby!

Kobza (SPD): Referendum bude
Foto: Archiv JK
Popisek: Jiří Kobza

Je to tak. Svými hlasy občané určí, zda souhlasí s vládou a její servilní, bezpáteřní politikou vůči Bruselu a Washingtonu. Nebo zda naopak chtějí samostatnou a hrdou Českou republiku. Občané sami svojí účastí a svými hlasy určí, zda chtějí svou vlast islamizovat, zda chtějí nárůst násilné kriminality, zda chtějí zemi zaplavit nepřizpůsobitelnými imigranty a zda je chtějí financovat z toho, co stát utrhne od (už tak poloprázdných) úst důchodcům a dětem.

Volební účast, to je ten faktor, kterého se vláda bojí, to je faktor, který může z teplých místeček a plných korýtek vyhnat mnoho parazitů. Volební účast může svými hlasy otočit politický kurs České republiky, od chřadnoucí EU i NATO řinčícího zbraněmi na ruských hranicích. Zkrátka, čím více voličů, tím vyšší úroveň demokracie.

8.října 2016 máme my, občané, zase po delší době šanci něco změnit. Nepropásněme ji svou pohodlností. Nepodlehněme hloupé skepsi, že naše hlasy nic nezmění, NENÍ TO PRAVDA! To jen se naši prodejní novináři snaží obelhat voliče a tím udržet u vesel své chlebodárce. Věřte svému úsudku, přijďte na schůzky s lídry stran, se senátními kandidáty, ať vidíte, co vám přinášejí (a zda je vůbec možné jejich sliby naplnit).

Když se volič nezajímá o volby, pak ti, kteří se dostanou k moci, se nezajímají o voliče, jak to vidíme nyní. Uvědomělý volič je páteří demokracie a noční můrou příživníků! Nenechte se ohlupovat záplavou billboardů a líbivých hesel, ze kterých po volbách nezbude nic. Přemýšlejte, kdo z politiků stojí tvrdošíjně na svém programu a neuhýbá. Zjistíte že takových mnoho není. SPD Tomio Okamury je jedním z takových hnutí. Pojďte s námi, protože společně, ale opravdu jenom společně, můžeme dosáhnout změny kursu naší země k lepšímu životu občanů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): Nad dopisy diváků aneb Autentické otázky voličů

12:06 Dostálová (ANO): Nad dopisy diváků aneb Autentické otázky voličů

Odpovědi na otázky voličů, publikované na svém veřejném facebookovém profilu