Kobza (SPD): Trojský kůň plný migrantů má být prorván přes turecko-řeckou hranici

02.03.2020 21:53

Desetitisíce „uprchlíků“ jsou inspirovány, podněcovány a přímo i logisticky podporovány Erdoganovými úřady. Jako by snad koronavirus měl odvést pozornost lidí od druhé vlny invaze, kterou jsem předpovídal v několika svých textech před pár týdny.

Kobza (SPD): Trojský kůň plný migrantů má být prorván přes turecko-řeckou hranici
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Kobza je členem Poslanecké sněmovny, zvoleným za politické hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)

Naše masmédia jsou plná poplašných zpráv o šíření koronaviru. Je s podivem, že se vláda opatrnicky rozhoupala k prvním symbolickým krokům až dnes, po několika týdnech dokladované přítomnosti viru v blízkosti území České republiky. Proč se tomu tak nestalo již dříve, nechápu. Riziko epidemie podle předsedkyně Evropské komise von der Leyenové stouplo z mírného na vysoké. Naše vláda varuje před cestami do severní Itálie, ale do jiných zemí a měst, kde již koronavirus řádí, se cestuje vesele dál. Nikdo nezakazuje cestovat napřáklad do Německa. V podstatě jediné opravdu rozumné doporučení pro tuto situaci by mělo znít: necestovat!

Zakázat ihned promigrační neziskovky

Kupodivu bez větší pozornosti médií (tedy zejména těch veřejnoprávních) zde eskaluje ještě mnohem větší nebezpečí ohrožující Evropu. Tím jsou desetitisíce imigrantů, kteří, inspirovaní, podněcovaní a přímo i logisticky podporovaní tureckými úřady, se snaží silou se prorvat do Evropy. Samozřejmě, že bez kontroly na koronavirus. Skoro to až vypadá, jako by koronavirus měl odvést pozornost lidí od druhé vlny migrační invaze, kterou jsem avizoval v několika svých textech před pár týdny (jde například o můj článek ze 14. 11. loňského roku, nazvaný Oslavy Listopadu 1989 už od ledna? Maskují další vlnu masové imigrace z Afriky – k přečtení ZDE). Po útoku Japonců na Pearl Harbor americké úřady preventivně internovaly všechny etnické Japonce nacházející se v tu chvíli na území USA. Šlo o tvrdé, ale pochopitelné opatření. Napadá mě, zda by naše v této souvislosti úřady neměly zakázat činnost promigračních agentur, neziskovek a aktivistů. Pořád si totiž myslím, že pomáhat těm, kteří nelegálním překročením hranic a pobytem na území bez povolení porušují několik zákonů, staví tyto organizace do pozice spolupachatele.

Jedenácté přikázání? Nevpustíš!

Nyní, kdy svět ohrožuje pandemie koronaviru, je prosazování otevření hranic pro migranty přímým ohrožením obyvatel Česka. Tyto subjekty a osoby se tak objektivně stávají významným bezpečnostním rizikem pro naši republiku. Česká vláda ovšem i v tomto přešlapuje na místě. Přitom by měla ráznými kroky začít chránit zdraví a bezpečnost obyvatel, což je ostatně její prvořadá ústavní povinnost a de facto i její hlavní raison d'etre.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…