Kohout (ANeO): Policisté hledají PARŤAČKU

04.05.2014 22:00

Policisté se skládají na pozůstalé po zemřelé kolegyni, kterou srazil v pátek večer u Kostelce nad Labem zdrogovaný řidič. Sbírku vyhlásily policejní odbory. Ministr vnitra Milan Chovanec přímo ve vysílání Primy řidiče nazval "zfetovaným grázlem".

Kohout (ANeO): Policisté hledají PARŤAČKU
Foto: Lukáš Kohout - profil
Popisek: Lukáš Kohout

Ministr vnitra Milan Chovanec v neděli na Primě řekl, že od vzniku sboru v roce 1990 ve službě zemřelo 102 policistů a policistek. "Budou daleko větší kontroly řidičů zaměřené na fenomén drog," slíbil na Primě Chovanec.

Ministr zároveň mluvil o tom, že by se měl zřídit registr přestupků. Tak podle něj policisté na silnici při kontrole zjistí, že mají co do činění s nebezpečným a nenapravitelným člověkem. Dvaadvacetiletému řidiči hrozí za násilí proti úřední osobě až 16 let vězení a v neděli nebo v pondělí by měl soud rozhodovat, zda půjde do vazby.

Na stránce policejních odborů se objevilo i vyjádření policejního prezidenta Tomáše Tuhého k celé věci. "Pro policii je to obrovská tragédie. Jsme od počátku v kontaktu s rodinou policistky, fungují u ní naši psychologové a zástupci středočeské policie," uvedl v prohlášení policejní prezident Tuhý.

Ano, tak policie chystá v přímém přenosu popravu mladého kluka, kterému se stalo asi něco divného. K tomu bude hlavní kápo ministr nevyChovanec.

Nechci, zde hájit drogy za volantem to rozhodně ne, ale tento mladík přeci není sám, kdo jezdí pod perníkem či podobném humusu.

Jak si ministr neChovanec dovoluje nazvat někoho grázlem??, pan ministr asi zapoměl na to, že  je zde presunce neviny. přesto znovu opakuji toho chlapce nehájím, ale dělat si na něm mediální PR, tak jak to dělá nevyChovanec a Tuhý je opravdu nechutné.

Tak, teď můžou hledat nového parťáka

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Kohout - profil

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce