Kolář (TOP 09): Svobodu tady omezovala jen vláda Andreje Babiše

27.01.2023 12:33 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k volbě prezidenta.

Kolář (TOP 09): Svobodu tady omezovala jen vláda Andreje Babiše
Foto: Screen Prima CNN
Popisek: Ondřej Kolář na Prima CNN

Tenhle příspěvek píšu pro své odpůrce. Vím, že je vás tu dost, že mé příspěvky čtete a že je i komentujete. Vím, že se mnou nesouhlasíte a také vím, že velká spousta z vás má potřebu mi to pěkně od plic sdělit. Respektuji, že máte jiný názor. Sice se mi nelíbí styl, jakým svůj názor často prezentujete, ale to je vaše vizitika.

Můj favorit je Generál Pavel a nebudu vás přemlouvat, abyste jej volili. Respektuji, že to váš favorit není a svůj hlas mu dát nechcete. Chci vám jen připomenout několik věcí, kterými Andrej Babiš ukázal, jak to s námi se všemi myslí.

Vím, že většina z vás chce svobodu, obává se totality a má strach. Proto vás prosím, abyste si vzpomněli, co se v této zemi dělo v roce 2020. Jaká „svoboda“ tady za tehdejšího premiéra Babiše vládla.

Vzpomeňte si, kdo vám nařizoval nosit roušky a utrácel za ně miliardy, kdo vyhnal děti skoro na celý rok ze škol, kdo zavřel okresy a nechal vás hlídat ozbrojenými složkami, abyste nenavštěvovali své blízké a příbuzné. Zavzpomínejte, kdo zavřel restaurace, hospody a spoustu živnostníků nechal padnout na hubu. Byl to Andrej Babiš.

Myslete na to, až vám bude zase lhát, že bez něj hrozí totalita. Svobodu tady totiž omezovala jen vláda Andreje Babiše.

Jsou-li vám tedy vaše svobody opravdu tak svaté a nechcete totalitu a omezování, zůstaňte v pátek a v sobotu doma. Nedávejte hlas člověku, který vám už jednou dokonale ukázal, s jakým gustem a jakou lehkostí vás o vaše svobody připraví.

Na vás ostatní, kteří společně se mnou volíte Petra Pavla, mám jen jednu prosbu. Příspěvek prosím sdílejte, ať se dostane k co nejvíce adresátům mé zprávy. Děkuju!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

za babiš bylo nejlépe od převratu, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusevipera , 27.01.2023 13:02:07
žádnou svobodu neomezoval. Dokonce platila i svoboda slova a nárok na názor. Zalez topáku, nevíš co plácáš

|  9 |  0

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce