Kolovratník (ANO): Stále jenom posloucháme kampaň Anti-Babiš

30.12.2018 9:20

Bilancování uplynulého roku na facebookovém profilu.

Kolovratník (ANO): Stále jenom posloucháme kampaň Anti-Babiš
Foto: ANO.cz
Popisek: Martin Kolovratník

S koncem roku přichází čas na pravidelné bilancování. Jasně, všichni chceme vědět, co se povedlo a naopak, co mohlo být lepší. Za sebe osobně mohu říct, že jsem s letošním rokem nadmíru spokojený. Oproti předchozím rokům byl sice náročnější, ale když vidím výsledky a úspěchy, fakt to stálo za to! A věřím, že pokud by se nám podařilo sestavit vládu dříve, mohl být ještě o “chlup” lepší.

Vážím si toho, že plníme sliby a vracíme lidem peníze, ať už mluvíme o hasičích, policistech nebo učitelích. Pořád ale máme před sebou hromadu práce, kterou za nás nikdo jiný neudělá.

Místo toho, abychom konstruktivně spolupracovali s opozicí na důležitých zákonech, které zlepší životy nás všech, stále jenom posloucháme kampaň Anti-Babiš. Je to škoda. Věřím, že pokud bychom všichni společně táhli za jeden provaz, byl by skok naší životní úrovně větší. Třeba společně s Piráty jsme mohli zapracovat na digitalizaci, s ODS na zjednodušování podnikatelského prostředí nebo s lidovci na zlepšení podmínek rodin.

Věřím, že to i tak sami zvládneme dobře. Pro příští rok mám hned několik priorit, které zlepší dopravu v Česku. Všichni víte, že jsem velkým zastáncem a propagátorem vysokorychlostní železnice, která posune Česko mezi elitní státy světa a rozhodně i příští rok uděláme maximum, abychom její přípravu co nejvíce urychlili. Stejně tak je potřeba do legislativy zanést další nové instituty, které zjednoduší a zkrátí proces příprav dopravních staveb. Na znění této novely už dokonce spolupracujeme s ministerstvem dopravy. Je tam toho spoustu, takže vám k tomu napíšu obsáhlý článek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…