Konečná (KSČM): Hlasy KSČM jsou důvodem k optimismu

29.10.2013 11:53

Je pochopitelné povolební rozčarování těch, kteří stáli o skutečné změny. To je navíc prohlubováno sociálně demokratickým pokusem o harakiri v přímém přenosu. K poraženeckým náladám však není důvod. I přes omámení líbivými hesly podnikatelských projektů pánů Babiše a Okamury se našlo dost těch, kteří dali jasně najevo, že mají dost korupcí prolezlé vládní struktury, že mají dost útoků na životní úroveň většiny občanů.

Konečná (KSČM): Hlasy KSČM jsou důvodem k optimismu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kateřina Konečná

Řeč je o voličích KSČM. Těch bylo 741 044. Není pravdou, že vítězem voleb je pouze Andrej Babiš. KSČM poctilo svými hlasy o 151 279 více než v minulých volbách.

Tito lidé, kteří se nenechali zviklat předvolební atmosférou, kuřecími reklamami jednoho z výrazných kandidátů, mediálními útoky na levici a nevyužili prodloužený víkend pouze pro relaxaci, svůj hlas nevyhodili. Jim patří velký dík.

Podpořili tak zpevnění hráze proti případným dalším asociálním útokům na důstojný život. Komunistických poslanců totiž bude třicet tři proti dosavadním šestadvaceti. A to stojí za špetku optimismu.

Pevně věřím, že stejně jako já všichni ostatní komunističtí poslanci budou mluvit hlasem neprivilegovaných. Hlasem mladých rodin, které se díky působení pravicových vlád dostávají do existenčních nejistot, seniorů, kteří musí za svoji celoživotní dřinu vyžít s almužnou, studentů a pracujících, kterým hrozí cesta na úřad práce, nebo už tam jsou...

Ing. Kateřina Konečná, čtyřka na kandidátce KSČM do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR v Moravskoslezském kraji 

Ing. Kateřina Konečná

  • KSČM
  • Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • europoslankyně

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kscm.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.