Konvalinka (ANO): Oprava mostu si vyžádá dopravní omezení

04.07.2021 9:20

Ředitelství silnic a dálnic coby správce komunikace v nedávné době zajistilo stavební práce na kruhovém objezdu u Dolejší Obory. Nyní bude ŘSD realizovat opravu mostu přes Příbramský potok, tedy na výjezdu do Plzeňské ulice.

Konvalinka (ANO): Oprava mostu si vyžádá dopravní omezení
Foto: MÚ Příbram
Popisek: Jan Konvalinka, starosta Příbrami

Vlastníkem komunikací I. třídy je stát a správu zajišťuje Ředitelství silnic a dálnic. V našem městě je takových komunikací řada a patří mezi ně například také zmíněná okružní křižovatka, ulice Plzeňská, Milínská...

Anketa

Do voleb zbývá sto dní. Kdo podle vás bude příštím premiérem?

hlasovalo: 15066 lidí

Toto rozdělení komunikací pro město znamená, že u silnic ve správě ŘSD nemůže zajistit nebo významně ovlivnit jejich opravu.

„Od příštího týdne začnou dle našich informací stavební práce na mostu přes Příbramský potok. Termín realizace je od 5. července do 14. listopadu s tím, že práce budou probíhat po etapách, kombinovaně při částečné i plné uzavírce,“ uvedl k plánům ŘSD starosta města Jan Konvalinka.

Zmíněné práce omezí provoz veškeré autobusové dopravy, jejíž trasa je běžně vedena z kruhového objezdu směrem na náměstí T. G. Masaryka a dále do Jiráskových sadů. Po dobu uzavírky pojedou linky MHD obousměrně po objízdné trase ulicí Evropskou a Jineckou. Nebudou obslouženy zastávky "Příbram, nám. T. G. M." a "Příbram, Jiráskovy sady". Náhradní zastávka bude zastávka "Příbram, Fibichova".

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

18:09 Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu zákona na zrušení veřejnoprávních médií na S…