Konzervativní strana: Doporučení k volbám do Evropského parlamentu

27.05.2024 6:23 | Tisková zpráva

Konzervativní strana vyzývá své členy a příznivce, aby v nadcházejících volbách do Evropského parlamentu volili strany, potažmo kandidáty, jejichž program má nejblíže k politickému programu, který pro volby do EP předložily Konzervativní strana a Koruna česká, monarchistická strana Čech, Moravy a Slezska v prosinci loňského roku.

Konzervativní strana: Doporučení k volbám do Evropského parlamentu
Foto: Redakce
Popisek: Logo Konzervativní strany

Zejména tedy strany a kandidáty, kteří trvají na tzv. právu veta členských zemí Evropské unie – obecně odmítají centralistické či federalistické tendence EU, jednoznačně podporují Ukrajinu v její obraně a snaze o obnovu územní celistvosti a Stát Izrael v jeho obraně proti terorismu, hodlají usilovat o minimalizaci kulturně nekompatibilní imigrace, prosazovat respekt k výlučné kompetenci členských států EU v morálně-kulturních otázkách (zejména pak těch souvisejících s rodinou), podporovat jadernou energetiku a revidovat tzv. New Green Deal, devastující ekonomiky a průmysl zemí EU.

Za Konzervativní stranu

Jan Kubalčík
předseda

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Aleš Dufek byl položen dotaz

Přemýšlíte, proč jste nevyhráli?

Napadlo vás, že si za to můžete jen a jen sami, tím, jak všechny hned urážíte, jak o sobě mluvíte jako o těch jediných demokratech a jak jsou jen ty vaše názory správné? Logicky se to dotýká pak každého, kdo má jiný pohled na věc než vy a dá pak hlas někomu jinému, i když třeba s řadou věcí, co pros...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Niedermayer (TOP 09): Volba předsedy komise bude zřejmě složitější než v minulosti

17:04 Niedermayer (TOP 09): Volba předsedy komise bude zřejmě složitější než v minulosti

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k procesům v EP po volbách.