Kopal (SPD): Ze života jedné loutky

28.07.2017 22:43

Od počátku vyhlášení kandidatury Jiřího Drahoše na prezidentský úřad se jasně ukazuje, že dotyčný adept se profiluje na temné straně síly.

Kopal (SPD): Ze života jedné loutky
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

Jde o predestinovaného bílého koně ve službách elit a světovládných korporací. Ne náhodou se Jiří Drahoš jako u jedné z prvních organizací ucházel o podporu rotariánů, kterou obratem obdržel. Nevyrazil mezi dělníky, zemědělce nebo včelaře. Náhoda? Těžko!

Dalším jasně vyslaným kouřovým signálem bylo odmítnutí referenda jako prostředku rozhodování neuvědomělého lidu. Přitom, co jiného je přímá volba prezidenta, ne-li referendem o aktuálním politickém rozložení politických sil.

Kolem Drahoše se jako podporovatelé, poradci a donátoři shlukli a vyskytují více či méně zjevně deklarovaní kosmopolitní havlisté a lžihumanisté všeho druhu.

Samotný uchazeč o prezidentství tančí mezi vejci a tváří se jako středový kandidát, který zaujímá tiskové nevyhraněné názory, kterými nikoho neurazí. Zřejmě dobrý a poučený žák politické školy Jana Fischera.

Ať vědomě nebo nevědomky se stále více profiluje jako pouhá směšná hračka ve vleku svých chlebodárců. Éru politických loutek a místodržících jsme již zažili a nemusíme ji znovu opakovat. Doba si žáda opravdové a rozhodné vůdce, kterým zájem vlasti a národa není cizí a mají ve svých proritách jasno.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

11:17 Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k psychotestům pro všechny držitele a nové zájemce o …