Koudelka (Trikolora): Lež o epidemii neočkovaných

26.10.2021 21:45 | Komentář

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch prohlásil, že covid je nyní epidemií neočkovaných. Jaká jsou fakta?

Koudelka (Trikolora): Lež o epidemii neočkovaných
Foto: Archiv PL
Popisek: Zdeněk Koudelka

Podle dat z informačního systému infekční nemoci COVID (ZDE) je v nemocnici 606 neočkovaných pacientů a očkovaných 447. Tedy poměr mezi neočkovanými je 57% : 43%. Z těchto čísel hodnotím výrok ministra zdravotnictví jako úmyslně zavádějící. Ano neočkovaných je v nemocnici více. Ale o epidemii neočkovaných skutečně nejde.

Když Poláci bojovali s Rusy, stvořili si 1605-06 vlastního cara, kterého vydávali za zemřelého careviče Dimitrije. Říkalo se mu Lžidimitrij. Každý si může zhodnotit, zda dnes nemáme Lžiministra.

Děkuji Michalu Semínovi za vyhledání dat.

Článek byl převzat z Profilu Doc. JUDr. Zdeněk Koudelka, Ph.D.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce