Kozlová (ANO): Člověče - poraď si. V sociálních službách nejde vždy o veselá témata

05.06.2016 18:02

Víte k čemu a komu slouží krizová centra a na koho se obrátit při problémech se šikanou? A jakou službu mohou využít vaši bližní, kteří již přestávají být soběstační? Zahrajte si v českobudějovické radniční výstavní síni hru: „Člověče – poraď si“ a prověřte své znalosti v tématu sociálních služeb. Výstava potrvá od 6. do 22. června 2016. Její patronkou je Lucie Kozlová, radní pro sociální věci a finance.

Kozlová (ANO): Člověče - poraď si. V sociálních službách nejde vždy o veselá témata
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

Výstava hrou Člověče – poraď si, speciálně vytvořenou pro odbor sociálních věcí, představí obří kostku, živé figurky tvořené jednotlivými návštěvníky a širokou oblast sociálních služeb. Návštěvníci se mohou nechat vyfotit za „figurkovým“ fotoplátnem nebo zkusit štěstí v kuželkách.

„I když v sociálních službách nejde vždy o veselá témata, rozhodli jsme se je prezentovat hravější formou, což bude pro veřejnost možná překvapivé, ale rozhodně více srozumitelné, a o to nám při přípravě také šlo,“ říká Lucie Kozlová s tím, že výstava je koncipovaná jako mobilní a bude sloužit i jako prezentace sociálních služeb na dalších akcích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gregorová (Piráti): Obchod se zbraněmi bude pod lepší kontrolou

14:07 Gregorová (Piráti): Obchod se zbraněmi bude pod lepší kontrolou

Europoslanci dnes schválili vylepšená opatření pro dovoz, vývoz a tranzit střelných zbraní, jejich k…