Krajča (KSČM): Vláda Petra Fialy patří k nejhorším v naší historii

24.12.2023 6:03 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výsledkům dvouletého působení pětikoaliční vlády

Krajča (KSČM): Vláda Petra Fialy patří k nejhorším v naší historii
Foto: kscm.cz
Popisek: Milan Krajča, člen Ústředního výboru KSČM

Dva roky existence současné vlády ODS, KDU-ČSL, TOP09, STAN a Pirátů bez jakýchkoliv pochyb prokázaly, že tato vláda patří k těm nejhorším v naší historii. Petr Fiala a další členové jeho kabinetu se stali zosobněním nejen asociálnosti, ale i neschopnosti a nekompetentnosti české vládnoucí třídy.

Anketa

Vadí vám chování Andreje Babiše v TV debatách a v Poslanecké sněmovně?

8%
90%
hlasovalo: 43736 lidí

Stávající vláda tupých škrtů má na svém kontě drastické zdražování, pokles reálných mezd, energetickou krizi, rekordní inflaci, výrazný nárůst chudoby, úsilí o destrukci důchodového systému… V zahraniční politice se pak Fialova vláda projevila patolízalskými činy v zájmu Washingtonu a Bruselu, mezi které patří prosazení tzv. obranné smlouvy s USA, týkající se pobytu amerických vojsk na našem území, hanebná snaha o další prodlužování konfliktu na Ukrajině či podpora probíhajícího izraelského masakru v Gaze.

Také z těchto důvodů KSČM Fialovu vládu a její protilidovou politiku co nejrozhodněji odmítá. I proto se její členové pravidelně účastní protivládních protestů a demonstrací, jako byly například ty, které na konci minulého měsíce uspořádaly odbory. Komunisté jsou přesvědčeni, že je nutné udělat vše pro to, aby Fialova vláda co nejrychleji skončila!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nerudová (STAN): Každý den čtu desítky komentářů, jak jsem trapná, hnusná, hloupá. Slušnost zvítězí

8:04 Nerudová (STAN): Každý den čtu desítky komentářů, jak jsem trapná, hnusná, hloupá. Slušnost zvítězí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke komentářům v on-line prostoru.