Krnáčová (ANO): Za dobu konání Otevřené radnice jsem zaznamenala hodně dotazů či požadavků

25.05.2017 22:10

Otevřená radnice se postupně stává zavedeným projektem, který využívají občané k tomu, aby osobně s primátorkou Adrianou Krnáčovou probrali nejrůznější dotazy či pohovořili o tom, co je trápí.

Krnáčová (ANO): Za dobu konání Otevřené radnice jsem zaznamenala hodně dotazů či požadavků
Foto: Hans Štembera
Popisek: Primátorka Prahy Adriana Krnáčová

„Za dobu konání Otevřené radnice jsem zaznamenala již poměrně velké množství dotazů či požadavků. Občanům se snažím vždy vyjít vstříc. V případě, že se nepodaří požadavek vyřešit na místě, propojím je s kompetentními úředníky a případy dále sleduji,“ uvedla primátorka Adriana Krnáčová.

Jedno z těchto pravidelných setkán se uskutečnilo v úterý 23. května v Nové radnici. Občané, kteří se předem přihlásili na internetových stránkách, hovořili například o problému parkování v místě bydliště, směňování městských pozemků, projektu na vybudování rekondičního centra pro pohybové aktivity či o Montessori lyceu.

„Jsem ráda, že včerejší setkání bylo opět velmi konstruktivní. Ohledně problému parkování budu apelovat na městskou část a žádat rychlé vyřešení. V případě, že budeme mít volné prostory o požadované velikosti, rádi je pronajmeme projektu sportovně-rekondičního centra, které by fungovalo jako podpora zdravotnickým zařízením. Co se týče projektu Montessori lycea, zde v tuto chvíli nemůžeme být nápomocni, neboť dle schválené koncepce nepočítáme do roku 2020 s novými středními školami,“ dodala k setkání primátorka.

Otevřená radnice se zobrazuje na webových stránkách hlavního města www.praha.eu jako kalendář, kde se každý občan může přihlásit na vyhlášené termíny a s primátorkou se osobně setkat. Po zadání kontaktních údajů a krátkém uvedení tématu diskuze obdrží následně zájemce odpověď na přijetí jeho žádosti na jím zvolený e-mail. Po schválení požadavku dostane další zprávu s potvrzením schůzky a místem konání.

Příští setkání se bude konat ve středu 28. června od 15.00 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…