Krumer (SPD): Je nutné změnit Evropskou unii podle představy z doby našeho vstupu

04.02.2024 20:03 | Komentář

Je nutné změnit bruselskou diktátorskou a státy devastující Evropskou unii podle původní ideje z doby, kdy jsme do ní vstupovali. Na rovnocenné partnerství států bez diktátu a likvidačních příkazů.

Krumer (SPD): Je nutné změnit Evropskou unii podle představy z doby našeho vstupu
Foto: archiv politika
Popisek: Vladislav Krumer

Neplatit miliardy do Bruselu a všeobecným referendem s přímou účastí pouze těch občanů, kteří žijí a pracují v ČR, a našich občanů ze zahraničí, kteří přijedou domů odvolit osobně, s prokázáním totožnosti a bez elektronického a internetového hlasování (stejně se o volbách dozvědí několik měsíců předem), ve volebních a sčítacích komisích s paritním zastoupením všech stran a hnuti z opozice a z vládnoucí koalice.

Anketa

Funguje náš stát dobře? Jste spokojeni s úřady, zdravotnictvím, sociálními službami apod.?

1%
96%
hlasovalo: 32494 lidí

Přestat posílat peníze do Bruselu, na burzu do Lipska posílat jenom přebytek elektřiny, kterou vyrobíme, ČEZ a ČEZ Distribuci opět spojit a převést do vlastnictví státu. Vyplatit akcionáře z peněz, posílaných do Bruselu, a z prostředků, které jsou připraveny na zbytečný nákup stíhaček F 35, které budou stejně za ty roky, než nám je z USA pošlou, technicky i strategicky překonané, a do té doby nám bohatě stačí gripeny.

Výsledek referenda respektovat a věřím, že z toho státy demolujícího spolku EU zvolí občané odchod. Taky zákonem a ústavním opatřením převést elektřinu, vodu, plyn a pohonné hmoty včetně distribuce těchto komodit trvale do vlastnictví státu, měst a obci, a pro naše občany a firmy tak připravit pro život v současné době nediskriminující a odpovídající slušné podmínky.

Jsme na lodi s Piráty, kteří jsou s pětikoalicí, Pavlem a Ústavním soudem u vesla. Kormidlo není v těch správných a pevných rukou. Musíme se ho my, občané, spolu s hnutími a stranami, které mají náš stát ČR a občany jako prioritu, v dalších volbách zmocnit. Pevně kormidlovat tak, aby se náš směr plavby změnil od jednoho směru, kterým nás táhnou, na všechny strany zeměkoule.

Odmítnout války, vraždění, ničení a dělat všechno pro mír. Na tom spolupracovat se všemi státy na principu rovnosti a vzájemně výhodné spolupráce včetně obchodu, sportu, kultury a dalších nosných činností života občanů. Podle současných událostí v zemích EU to vypadá, že se stejně už Evropská unie sama pomalu likviduje. Jinak se z naší lodi stane druhý Titanik a svět skončí stejně.

Článek byl převzat z Profilu PaedDr. Vladislav Krumer

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

23:07 Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k platům.